Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 紅魔迷集合

:67:黎緊3場波對紅魔鬼非常重要(車仔~~利物蒲~~阿仙奴)3場都要作客!如果順利贏曬聯賽冠軍可以話拎硬~~但以費sir作風我估今場和波居多拎1分為目標!

:78: 未開波先首先醫下個肚先~~熱咖啡加提子火腿蛋治

:67:上場能夠全拎3分!雲達沙居功不小!上半場唔係多得佢連救幾球!唔好話贏!有可能已經要落後緊番入更衣室

:67:曼聯今場贏唔贏到就好睇傑斯仔!蘭尼同朗尼預左比人釘死!加上貝碧托夫唔係打大戰既球員!費sir打大戰又鐘意用451打單箭頭!成隊得番個傑斯仔可察動進攻同入波!所以希望e位老將今場能夠打出身價波

:73:1比0朗尼遠射攪掂
黑哨到咁 , 呢個球証吹親曼聯都奶野......

大衛雷斯十九幾次犯規都算 , 之後幾下要人唔要波 , 吹都唔吹......安76盡早換走佢真係醒.

沙哥夫球12碼係自己衝埋冇動作定左格既史摩寧 , 之後自己跌低又12碼......

維迪谷九氣 兩黃一紅出場算:67:
黑哨到咁 , 呢個球証吹親曼聯都奶野......

大衛雷斯十九幾次犯規都算 , 之後幾下要人唔要波 , 吹都唔吹. ...
歐比旺.肯諾比 發表於 2-3-2011 05:47

:67:費sir下半場換人都有d問題!貝碧托夫都唔知出黎做乜!間接放生車仔d後防!
費sir下半場換人都有d問題!貝碧托夫都唔知出黎做乜!間接放生車仔d後防!
大舊金 發表於 2-3-2011 11:21 AM

同意, 一場黑哨比賽. 但車仔入個球真係好靚.
費sir, 呢場要小豆好過要貝碧... 一d活力都冇, 點解換走佢.
同意, 一場黑哨比賽. 但車仔入個球真係好靚.
費sir, 呢場要小豆好過要貝碧... 一d活力都冇, 點解換走佢 ...
澄澄老豆 發表於 2-3-2011 14:01

:67:算吧!我地比d風道出黎!輸就輸!唔好瀨黑哨
下半場,曼魚真係打得好差...車仔第一入球確實好靚,二球的確係十二碼
問題只係點解正選唔用hea碧,但下半場反而換佢出來...hea碧唔同小豆,佢真係要warm左個引擎先打得好,一早出佢,打得唔好先換小豆,或者打3箭頭都好過尋日既做法。
:67: