Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sunnychu

[玩具攝影] (自拍)聖衣神話 OCE神聖衣∼

可以pm我那裡可以買到這場景嗎?
kevin629 發表於 2-3-2011 01:29 AM

無問題,已經PM左你啦∼:78:
Pls put Phoenix together and take a photo, it is the same golden color!!
mame169 發表於 2-3-2011 09:30 AM

OCE鳳凰座神聖衣未有原色版,不過普通版之前影左,可以放上黎share比你睇下∼
我上咗个地台网, 見佢都好重吓, 7kg仲重過包米, Ikea柜未必support到, 咁你平時點display個地台??

神聖衣鳯凰座﹣一輝

將你的小宇宙燃燒到極點吧∼∼∼

絕招∼

鳯翼天翔
我上咗个地台网, 見佢都好重吓, 7kg仲重過包米, Ikea柜未必support到, 咁你平時點displa ...
nela 發表於 2-3-2011 11:13 AM

哦∼∼因為長60CM左右,所以佢係可以分開4件GA喎,分開2件2件咁放,一個場景又可變2個,而且分開放又無咁重,
我就另外訂造左個膠箱放係入邊,成SET野放係書枱旁邊,到影相個時先會拎出黎影。
回復 21# sunnychu
你仲訂了個牆.....咁你書枱就成張乒乓球枱咁....
回復  sunnychu
你仲訂了個牆.....咁你書枱就成張乒乓球枱咁....
nela 發表於 2-3-2011 03:20 PM

個牆只係拎黎影相,影個時先會拎出黎用∼
原味 正:$
原味 正
分手勿語仔 發表於 3-3-2011 03:44 PM

係,我都覺得原色好正∼
係,我都覺得原色好正∼
sunnychu 發表於 4-3-2011 12:59 AM

原色一出個陣, 不論係神衣定系最終我都有份藐...

買過實物加埋各位post ge 相/....
完全中晒毒

唔知係咪因為動畫配色睇到厭晒, 因為其實oce ge配色係比較單調
原色一出個陣, 不論係神衣定系最終我都有份藐...

買過實物加埋各位post ge 相/....
完全中晒毒

...
kris 發表於 4-3-2011 10:08 AM

我同你一樣,全部都有買,
雖然OCE系列因為跟返漫畫配色,所以係比較單調,
但我係比OCE系列隻眼毒到,只要留心少少,就會覺得OCE系列隻眼係比較有神,
反觀動畫配色版隻眼就好似水汪汪咁∼
岡田京子 發表於 4-3-2011 04:01 PM

已經PM大你,你可以上去睇下∼:)