Toysdaily 玩具日報

查看: 5530|回復: 10

[改造交流] [盒蛋改造] 曉擊霸MK-III 龍捲(PART 2)--支援機械果然係真實系o既浪漫

上一POST o既曉擊霸MK-III 龍捲之後, 因此覺得MK-III 單體始終爭咁D

於是就用無人要o既Gundam Collection Mega Rider 加上少少其他扭蛋盒蛋零件,

再油成trombe配色就成為今次o既原創作品--AM Gunner MK-II TROMBE!!

- 先黎一張合照~

- 今次有兩個MODE, 呢個先暫名MODE A

- 搭乘!!

- 呢張總算有少少Gunner o既感覺

- 呢個就係MODE B

- MODE B 搭乘!!

- 最後黎一張烈火戰車XD

大家鍾意MODE A 定 MODE B 呢?

多謝觀賞!!小弟BLOG:
http://hk.myblog.yahoo.com/Squall-So
我鐘意MODE A~
好正呀!!!!
做得好!
我喜歡 Mode B !
THX 兩位大大~

其實mode B 唔係本身就計劃好o既設計黎, 只係反轉噴消光果時覺得好似又幾好睇......:44:
好正呀,如果有得買就好喇
nice work.  support:71:
多謝兩位!!

kuro.bomb 兄你咁好手勢, 自己整都無問題啦~
樓主隻野好得呀, 可唔可以介紹下你係用邊D扭蛋合出黎嫁?!
回復 8# kyostanley

THX 大大!

主要係以下呢隻gundam collection DX2 o既 mega rider, 再加上一d 其他碎件:

waooooo..it's so cool...
大大的盒蛋上色
果真是件件精彩的說~