Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] HT WarMachine & Ironman IV 快啲拆電

已經 拆緊,但係mark 4背面個電池蓋太緊,又唔敢用暴力開,冇有師兄有技巧可以教教。
energizer 都漏水0架。
時間問題。
總之電池唔用就攞出黎。
我都有五隻要拆明天即拆~!!!!
MK4背面個蓋好Q實呀!!!!!  除ng到
已經 拆緊,但係mark 4背面個電池蓋太緊,又唔敢用暴力開,冇有師兄有技巧可以教教。
coldstone 發表於 1-3-2011 12:27 AM

我剛成功拆咗, 背面的蓋鬆開螺絲後要從上方入手慢慢拉佢出黎, 下面有條"荀"頂住係唔出到, 用陰力係上面拉拉吓就得~
拆電都係一個技巧, :80:
我隻mark4係頸度出事, 油未乾就上螺絲.....
好在都爆到佢出嚟....:53:.
最後用cutter整薄d油先上番螺絲:67:
:59: god.......我都未拆
勁x, 金x王,GP 都係有呢個問題.....有D拆包裝放入小朋友D玩具. 三個多月就出事.....有D半年, 有D一年.........

咁仲有乜好牌子介紹?
我會將HT 本身跟figure 既電拆出黎, 袋起佢...
但係早排因為mark VI, 我攞返袋電出黎, 有好幾粒都爆開左, 同有好多白色粉:50:
我有8隻要拆....最快星期5晚先可以拆....太大工程
請教各位,war machine  條頸係米拉吾出架?想取電,已折左螺絲,塊蓋又開吾曬,蓋尾塊"筍"比頸邊頂住,想成條拉出黎,但好Q實又吾就手!吾該曬呀各大大!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我係 mark4 同 mark6 絛頸拆唔到, 睇說明書講就話可以就咁拆, 但係我個蓋尾塊"筍"比頸邊頂住, 其實係咪要成條項拆出黎? 但我又拆唔到
請教請教
勁x, 金x王,GP 都係有呢個問題.....有D拆包裝放入小朋友D玩具. 三個多月就出事.....有D半年, 有D一年...... ...
暗黑王風雷 發表於 2-3-2011 11:02 PM

我隻NECA  DEADSPACE 公仔放了兩年都無事wow