Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[分享討論] Gundam W漫畫 Hearyarm Gundam新裝備

WOW.  Looks cool.
:71: cool
W仲有漫畫?
"永不完的華爾茲"之後再黎後後傳?
W仲有漫畫?
"永不完的華爾茲"之後再黎後後傳?
隨感一亡魂 發表於 27-2-2011 11:54 AM

呢個漫畫唔係後傳,只係將tv版重畫一次,但機体轉晒做ka氏design D機,不過畫功幾靚,期待會有中文版,而同期Gundam Ace係有連載後傳,係小說,名「Frozen Teardrop」,講希羅冷凍睡眠後數十年
呢個漫畫唔係後傳,只係將tv版重畫一次,但機体轉晒做ka氏design D機,不過畫功幾靚,期待會有中文版,而 ...
stonekeung01 發表於 27-2-2011 12:18 PM

tv版重畫一次?那倒是值鬼期待,當年太細唔識細味W的精髓...
:71:重炮手真係超型,不過唔知佩色係點呢??
回復 22# mokfung1985

迷彩軍綠好嗎
回復 20# stonekeung01

請問下Gumdam Ace就係希羅沈睡出嗎>
回復  stonekeung01

請問下Gumdam Ace就係希羅沈睡出嗎>
S2010 發表於 23-3-2011 12:14 PM

:?:?唔明