Toysdaily 玩具日報

[新品消息] BRAVE合金 35 金剛飛天鑽

無意見,亦都唔會買,一來太貴,二來都唔知佢企唔企到。我反而覺得呢啲磁力合體嘅出SR合金會比較適合。。。。
無意見,亦都唔會買,一來太貴,二來都唔知佢企唔企到。我反而覺得呢啲磁力合體嘅出SR合金會比較適合。。。。
如果笨大出就好嗱!
玩具白痴 發表於 1-5-2011 12:16 AM

笨大出過隻磁力鐵甲人, 香到直一直:(
笨大出過隻磁力鐵甲人, 香到直一直
fatcheong 發表於 1-5-2011 10:59 AM

果隻是新版, 不過如果呢隻舊版由BANDAI出, 我相信BANDAI唔敢好似CMS咁大膽用晒磁石關節, 否則會和CMS巴拉達一樣, 企唔到

http://robogeki.sakura.ne.jp/2000/gx42_2.html
DELAY至6月
redfish 發表於 20-5-2011 09:35 AM

:50:

No, its for metallic version.:51:
No, its for metallic version.
Panzer 發表於 20-5-2011 09:37 AM

兩隻都寫住6月, 相信metallic會改為7月
redfish 發表於 20-5-2011 09:42 AM

IC, thanks!
redfish 發表於 20-5-2011 09:42 AM

又delay~~~:70: cm真係冇次準時 :53:
頭像被屏蔽
回復 85# bad-aries

無錯!CMS的確真係要好有BRAVE先入!:no:
頭像被屏蔽
回復 87# bad-aries

無錯!
又delay~~~ cm真係冇次準時
黑色三連敗 發表於 20-5-2011 12:14 PM

delay通常都有原因。可能是QC出了問題也說不定。然後修修補補。。。。。。我本來都想買這個,看來真的要等見到實物才能決定。
又delay~~~ cm真係冇次準時
黑色三連敗 發表於 20-5-2011 12:14 PM

delay通常都有原因。可能是QC出了問題也說不定。然後修修補補。。。。。。我本來都想買這個,看來真的要等見到實物才能決定。