Toysdaily 玩具日報

查看: 11188|回復: 22

[分享討論] 聖衣神話爆櫃既煩惱

各位爸打, 你地會點收藏你地D心愛玩具呢???
香港地吋金呎土, 我屋企隻老虎又唔比位我放, 唯有放返公司啦~

右面爆晒~

左面都爆晒~

仲有D神聖衣都冇位影~

其他心愛玩具都要被迫瞓枱底~
公司可以放那麼多:50:
不過存玩具之路真的不好行.......:56:
點解你地公司可以放玩具:50:
可能人地係老闆:36:
可能人地係老闆
螳螂定食 發表於 24-2-2011 02:02 PM

x2:35:
我之前都係儲玩具, 後來有機會Display 曬出來, 感覺只買而不玩係好無引.

有時試過有D玩具因為電鍍問題, 玩都未玩過就變曬色, 仲唔底.
回復 4# 螳螂定食

唔係老世呀, 只係有間房座下
老虎唔比位你放
你可以去丫虎放
回復 8# fourson

去丫烏放咪搞啦, 我試過之前放隻聖衣神話上去賣, 跟住好快比人必左, 轉頭D人又唔交收又冇回應, 同D朋友傾開, 佢話入面D人會必走你件野, 原因係可能你賣個價唔係佢地個炒價, 又或者佢地手上大把貨你阻住人地出貨, 所以都係嘥氣~
你公司放到都唔錯,有冷氣,濕度又應該唔會好高,好過迷x 倉啦!!!!!!!
我如果放係公司..........肯定有人殺左我..................
各位爸打, 你地會點收藏你地D心愛玩具呢???
香港地吋金呎土, 我屋企隻老虎又唔比位我放, 唯有放返公司啦~
...
mrkun 發表於 24-2-2011 01:53 PM

可能你個老虎讓出佢一個放衫既衣櫃...
我諗已經解決晒呢個問題...
可能你個老虎讓出佢一個放衫既衣櫃...
我諗已經解決晒呢個問題...
小堅 發表於 24-2-2011 03:21 PM

唉...........我隻老虎比我放,但我個bb D 野都佔晒d位............想放都冇得放.............大大,都好羨慕你間公司.............
小弟而家屋企已經唔可以再存放,好彩公司有员工宿舍,而家變左私人迷你倉.
喱啲電鍍嘢... 放出嘢Display先至係佢嘅存在價值...

又唔係等升值放又唔攞出嚟玩... 咁不如唔好買...

盒嘅體積比件玩具實制體積大... 開晒出嚟掉晒啲盒去... 用膠袋包好收藏會位得多...

一係就攞晒出嚟玩... 樓主當初買喱啲嘢果陣係想點?... 諗下你買佢哋翻嚟做咩?...

唔好為喱啲小事而煩惱喎... 放公司都唔係長遠辦法喎...

小櫻上
:65:  我是這樣放神話的~:64:
拆盒, 入袋, PACK箱~:64: