Toysdaily 玩具日報

[新聞] 憤怒鳥!!!!!!

請問財爺:
留o係屋企食阿公o既可以有雙糧,
逐場拼搏、做到氣咳、仲要驚冇工開o既魔術師有冇得出雙糧?

你唔退稅唔緊要,你拎我o地o既血汗錢去「扶貧」都唔緊要,
⋯⋯
⋯⋯但係你可唔可以有 D 承擔、有 D計畫,
唔好一鋪過派錢當做o左o野好唔好?

邊個大聲就俾錢邊個,
食阿公o既,洗錢越o黎越疏爽,
搞到我每次去天水圍飲茶都冇位。

你個免稅計劃?
收皮啦~~~
又唔 Q 關我事,
都唔知你係歧視我係孤兒o丫,
定係串我冇仔生!!!

長毛先生:
下次你做戲之前,唔該你留耐少少,
聽下對手講o野,,
有少少交流。
大佬,
late comer cue 都未到,就唔Q 見o左你,
唔好咁快 off stage 先得o家~~~
我遲少少上網已經見你唔到,
算唔算欺場呢?

你成日話代表選民,
我真係有o野想你代我講點算?
6000MPF,又益晒基金佬:53:
打工的又無得加又無雙糧,班蝗蟲就年年加年年雙糧:53:
你我地啲錢養班廢柴唔緊要,但唔該你用我之前咨詢吓我地先,如果大部份有交稅有打工嘅都贊成嘅,我冇意見囉。:*

仲有,係派6000就唔該派錢,派落MPF到做咩9?我依家窮,你俾錢我30年後洗,可能我到時窮死咗啦!又話咨詢過,上次咁派發俾人X到PK,今次又來。
240億擺咗去基金真係好唔得
頭像被屏蔽