Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 滴滴仔

[影片] 毒到呢 ~~ HK有冇咁勁 (可能舊野! WOW 左請見諒)

頭像被屏蔽
其實咁樣有乜問題?  佢地出黎玩得投入, 又無影響人地.
bad-aries 發表於 26-2-2011 01:16 AM

跟本就係d人用有色眼鏡睇呢d宅男
如果換轉係一d型男/潮男做相同/類似嘅嘢,d人就好可能會覺得佢哋潮/in
所以繼我話,就算係宅都應該執一執自己個look~~XD
如果換轉係一d型男/潮男做相同/類似嘅嘢,d人就好可能會覺得佢哋潮/in
所以繼我話,就算係宅都應該執一執自己個look~~XD
Devil_Fudou 發表於 27-2-2011 03:32 AM

喂喂 這才是重點嗎?:DD
oh dear.
wonder what their mums think about their sons...
如果換轉係一d型男/潮男做相同/類似嘅嘢,d人就好 ...
Devil_Fudou 發表於 27-2-2011 03:32 AM

我覺得自己幾靚仔o家,
不過我係「陰宅」,唔敢出街
更加唔敢跳~~~~:35:
佢真係跳到好好笑, 點解可以咁忘我, haha
但其實d人只係社會內的少數人, 點解有人成日講 "不敢想像我的下一代會怎樣" ?
每個時代每個社會都一定會有少部分非主流分子, 唔一定只係宅男...
咁就覺得下一代的情況唔樂觀, 係咪有點兒以偏蓋全呢?
頭像被屏蔽
:p滴滴仔由你帶領我的地一齊跳
佢真係跳到好好笑, 點解可以咁忘我, haha
但其實d人只係社會內的少數人, 點解有人成日講 "不敢想像我的下一 ...
latu 發表於 27-2-2011 11:31 AM

呀ching
不敢想像的下一代會怎樣 <  我講我ja ..
我只係平凡人...沒有偏蓋全部...Ching 請見諒:64:
滴滴仔由你帶領我的地一齊跳
大舊金 發表於 27-2-2011 06:30 PM

:38: ..我跳開"老"舞

PS "老" =老人 ...
頭像被屏蔽
I admire for their hot blood!  Great!  :71:
雖然我覺得咁盡情豪邁,係一般人(包括小弟)眼中係有d怪相:(

但其實我覺得搵倒鍾意既野   玩得咁開心   又冇搞倒人   我都戥佢開心:73:

有少少似之前動漫節鍚娜姐個個人...

睇返D囡囡中和返先...
http://www.youtube.com/watch?v=Pr9TDBdUHew
毒又點?:45:其實最緊要自已開心姐:73:D人今時今日就認定玩玩具就毒同幼稚,睇動畫就低b白痴,:ar:佢地細細個夠係睇動畫大姐,所以話睇動畫d人低b果d通常都係遺棄自已童年既一堆垃圾來:67:(p.s我既宗旨係要做型毒男,衣著好,表面睇唔出我係玩玩具既人:66:)