Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Macross.

[分享討論] 又斷臂

佢咁樣設計D膊頭位

根本就係博大家整爛

我只係奇, 日本果邊D真係冇日本仔告過呢間廠?
百龍天舞 發表於 19-2-2011 11:53 PM

架仔只會賣啲雞貨出口,好嘢會留返國民享用。
其實新買body都係爛架, 小心睇清楚, 特別係膊頭組關節, 通常都有裂痕. 喺D裂位道加定AA膠頂住檔, 都可以擺耐啲.
其實我想知你地爛左隻公仔會唔會丟?
其實m記出楊過或鬼僕等角色一流:34:
其實m記出楊過或鬼僕等角色一流
wiswis 發表於 21-2-2011 09:34 AM

我驚佢另外果隻手都斷埋
架仔只會賣啲雞貨出口,好嘢會留返國民享用。
白少一 發表於 20-2-2011 18:06

:sleep:關咩事丫!全部都係大陸造!去超人比多一百幾十買坐飛機過黎果d咪一樣瀨野
回復 18# colanhong

大拿拿都過千銀一隻,都唔會丟的,入番棺木(原裝盒)就算:cool:!最近隻The First 1號衫腳位置兩邊已經“溶衫”,so sad:79:! 所以諗住放走The First 2號, The Next 2號 ,V3同黃絲巾,費事眼寃:what:!
斷埋隻手可以改做鬼僕!!:70:
佢咁樣設計D膊頭位

根本就係博大家整爛

我只係奇, 日本果邊D真係冇日本仔告過呢間廠?
百龍天舞 發表於 19-2-2011 11:53 PM

日本當地玩家應該可以直接聯絡M記CS.....
而我亦相信佢地嘅CS會幫佢地攪掂.............
屋企隻電腦奇俠06會唔會咁架??無掂佢好耐!!!!!:@:time::Q
屋企隻電腦奇俠06會唔會咁架??無掂佢好耐!!!!!
Rambo 發表於 21-2-2011 04:58 PM

應該medicom 計過到期,唔係點會出隻9成似既新version.....:34:
其實m記出楊過或鬼僕等角色一流
wiswis 發表於 21-2-2011 09:34 AM

M記會連對腳都斷埋

到時要做裘千尺……