Toysdaily 玩具日報

查看: 7609|回復: 53

[分享討論] 12寸figure越買越多嘅時候而開始無地方擺,各位師兄會點處理?

想同各位師兄分享下12寸figure越買越多嘅時候而開始無地方擺,各位師兄會點處理?
買番嚟都希望盡可能show出嚟,但你知地方寸金呎土,未必個個師兄都座擁千呎豪宅,
咁大家會點呢?會唔會退出唔玩呢?我依家都面臨哩個問題,開始無地方啦:26:!我見有好多師兄(例如大舊金師兄,BBQ師兄等等)數量為數不少:Q,買咁多都無哩個煩惱?請問你地係咪住千呎豪宅架:shiny:?
頭像被屏蔽
哦!因為我初嚟報到:35:,唔知各師兄身家豐厚,失覺哂!失覺哂:(!
我都面對同一問題, 初步打算向高空發展....唯有做掛牆櫃:38:
想同各位師兄分享下12寸figure越買越多嘅時候而開始無地方擺,各位師兄會點處理?
買番嚟都希望盡可能show出嚟,但你知地方寸金呎土,未必個個師兄都座擁千呎豪宅,
咁大家會點呢?會唔會退出唔玩呢?我依家都面臨哩個問題,開始無地方啦!我見有好多師兄(例如大舊金師兄,BBQ師兄等等)數量為數不少,買咁多都無哩個煩惱?請問你地係咪住千呎豪宅架嚟都希 ...
買買買 發表於 18-2-2011 12:46

:@老友搵d咁野攪呀!你係咪點錯相呀?我得十幾隻之麻!點同其它師兄比
頭像被屏蔽
回復 5# 大舊金

我未入會之前已經𥄫左你好耐:shiny:,金師兄唔好扮野wor~~:36:
我又返黎啦~~~我由幾盒擺到而家由底到頂半間房~~:66:
頭像被屏蔽
其實人仔唔難放, 最大問題係d盒...   如果遲下有乜事等錢洗, 個盒都值錢...

其實你地會唔會掉盒
我除& ...
dogjumpjump 發表於 18-2-2011 02:43 PM

I will throw away all my boxes.....
入倉!
我住籠屋但落左坑一個月不能自拔
回復 9# dogjumpjump

我淨係掉HT,其他先儲!
其實人仔唔難放, 最大問題係d盒...   如果遲下有乜事等錢洗, 個盒都值錢...

其實你地會唔會掉盒
我除& ...
dogjumpjump 發表於 18-2-2011 02:43 PM

的盒真係最阻,,,,,但又唔捨得,,,,
頭像被屏蔽