Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lukazou

[分享討論] sideshow尤達YODA - 開盒分享

SABER是自己配的吧,記得這款沒有LIGHT SABER的...好像在EP3中丟掉了吧...

老YODA總有些風年殘燭的感覺, ...
流星R 發表於 18-2-2011 01:26 PM

冇計......果陣都就黎死
SABER是自己配的吧,記得這款沒有LIGHT SABER的...好像在EP3中丟掉了吧...

老YODA總有些風年殘燭的感覺, ...
流星R 發表於 18-2-2011 13:26

前傳3D樣英好多~! 遲o的實有機會出架啦~!!:38:
大師個身型比例造得好好!可惜臉部表情太過慈祥小了點智慧~~仲有把劍太短同太流!十足十演唱會螢光棒咁
大舊金 發表於 18-2-2011 10:46 AM

點解把劍真係咁短:?
點解把劍真係咁短
Oldcat 發表於 18-2-2011 06:51 PM

把劍應該唔係跟盒嫁......
Was going to purchase this Yoda, but after seeing in on display. It just way too tiny....:50:
THANKYOU 分享~
風燭殘年版YODA,我覺得M記個隻造得傳神D~
LUKA兄會否考慮買埋佢間屋?
睇黎大大因该帮他置番间屋。:58:
睇黎大大因该帮他置番间屋。:58:
幾好呀...
THANKYOU 分享~
風燭殘年版YODA,我覺得M記個隻造得傳神D~
LUKA兄會否考慮買埋佢間屋?
MAX 發表於 18-2-2011 11:43 PM

我得先自己幫我自己買間屋子....Orz :56:
:30:我想要老年obi wan