Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] BB RX-0 Unicom 獨角獸 - 2010 Gundam Expo - Clear Ver.

BB RX-0 Unicom 獨角獸 - 2010 Gundam Expo - Clear Ver.出品年份 - 2010 日本 Gundam Expo 會場內發售 ( 原只於日本 Gundam Expo 會場內發售,後來香港 2010 Gundam Expo 亦同樣有售 )。
定價 - 1,000日元
描述 - 整套模型包括一主體( 可由獨角獸型態變成D-Mode型態 )、一槍、一盾、一劍。
         - 因Unicom本身颜色唔多故用作透明件出效果唔算太好,個人感覺如果改為彷金屬色版或 電鍍版效果應該更好。

盒面圖 : 同普通版嘅分别只係背景颜色不同。

獨角獸型態 :

D-Mode 型態

多謝觀看。

精彩~
連組兩個
大大果然有心機
讚~~
see-through is :72:
我就覺得唔係幾靚~(我指用透明料) 唔係大大的手工
因為睇哂裡面…透哂d紅出來…怪怪的~
我就覺得唔係幾靚~(我指用透明料) 唔係大大的手工
因為睇哂裡面…透哂d紅出來…怪怪的~
sing4u 發表於 15-2-2011 10:53 PM

我都覺得係:42:我老虎話似一舊冰糖:30:
我都覺得係我老虎話似一舊冰糖
chukkkk 發表於 16-2-2011 01:11 PM

我諗佢本來想做變身後既效果...
但點知出黎反而好突凸...
D粉紅位太多...
塊面:72:
可能喺啲透明件上面噴返啲珍珠白會好啲:?