Toysdaily 玩具日報

查看: 22422|回復: 69

[活動展覽] 3月11-13日香港C3動玩博覽2011(show time table n 會場發售限定商品)

日本動漫玩具展覽的真正元祖級盛事!年盛夏於東京舉行的「日本C3動玩博覽(C3 x HOBBY)」,吸引達數萬人入場欣賞,令觀眾目不暇給的最新動玩項目及商品,均成為最高動漫話題!今年「日本C3動玩博覽2011」將進軍香港,於3月11-13日假香港會議展覽中心Hall 3FG舉行,屆時將有多個參展商遠道從日本而來為香港動漫迷帶來原汁原味的日本動漫文化。
今年參展商名單非常鼎盛, 計有大型出版商角川集團、HOBBY JAPAN,遊戲玩具生BANDAINAMCO,有日本很著名的動漫電玩及周邊品連鎖店 ANIMATE專門製作品質優良Cosplay服飾的製造商 COSPA,以及一眾知名動漫唱片公司、動畫製作公司等,數量之多不能盡。此外多位日本歌手、動漫畫家將親臨C3會場表演及簽名。已確定的嘉賓名單有日本人氣偶像團隊AKB48還有Gundum Unicorn 《獨角高達》的原作者福井晴敏等。

日期 : 2011311-13

地點 : 香港會議展覽中心Hall 3FG

開放時間 :

311 - 下午3時至9

早上11時至9

313 -早上11時至7

入場費 : $3x (11以下免費, 一位成人可帶同一位小童進場)

詢電話 : 2418 8881

網頁 : http://www.c3hk.com.hk
Facebook : http://www.facebook.com/C3HongKong
AKB48:44:
唔知有咩展品呢:ice:
AKB48
唔知有咩展品呢
F.S.飛煞 發表於 14-2-2011 05:15 PM

AKB48 有咩問題
AKB48 有咩問題
改咩名好? 發表於 14-2-2011 05:46 PM

冇問題,來HK會有好多人開心:)
有少少驚訝姐...
希望BANDAI有魂 FEATURES vol.2 嘅展品!!!
希望BANDAI有魂 FEATURES vol.2 嘅展品!!!
Kel 發表於 14-2-2011 06:34 PM

+1
AKB48 有咩問題
改咩名好? 發表於 14-2-2011 05:46 PM

雖的有靚女睇係唔錯, 但係, 我目的係去睇玩具, 我諗佢地咁去法點都要賺錢掛, 所以我諗, 如果佢地唔去, 可能我地入場費會平d.....:DD
哈哈唔知有冇板野友美:handshake:
雖的有靚女睇係唔錯, 但係, 我目的係去睇玩具, 我諗佢地咁去法點都要賺錢掛, 所以我諗, 如果佢地唔去, 可 ...
kyostanley 發表於 14-2-2011 06:56 PM
year 2009, @KLN bay
http://www.flickr.com/photos/31566018@N06/3469920887/
same price $30
but this time is wanchai wor :shiny::shiny:
有無新嘢賣先?:shiny:
有時間可以睇睇
頭像被屏蔽
早兩年去過一次..行落同動漫展,GAMESHOW差不多..除賣玩具,好似無乜野睇..
入場費大拿拿三草添....
leo2004 發表於 15-2-2011 01:53 PM
bro L,
if U ready very mind this " 大拿拿三草 "
pls dont go to la , I suggest U go down , walk around the shop @ your home is ok la
" 大拿拿三草 " can buy lot of things
can help many people
can win many millions @ mark 6
can buy many bread to eat
can buy many bottle of water
can save your life  
...................................................................................
冇問題,來HK會有好多人開心
有少少驚訝姐...
F.S.飛煞 發表於 14-2-2011 05:49 PM

都唔係第一次來:38:
會唔會有日本 cosplayer 呢 :?