Toysdaily 玩具日報

[分享討論] M記FAIZ AXEL價錢≧H記MK4+MK6還送一堆配件(H記真是作公益)

你們真是無聊, 誰有閒工夫拍照...我都說了借圖說故事分享大家, 樓上回文的沒買的沒資格說人家肉酸, 小弟就是 ...
零度戰姬 發表於 14-2-2011 04:32 PM

c hing are you from taiwan or mainland? :?
頭像被屏蔽
佢自己有無買到架?:(
附貼留名啦~
我都記得呢位"人兄", 同針對hottoy ..特別係ironman的....

除雞蛋..現在連玩具報告都造假...:50:
黎到睇見唔係講FAIZ,係偷圖........
本論壇最面皮厚的貼是也:34:震撼度≧乜乜十大玩具新聞
原來是你! flin0310!
怎麼了? 閣下在友壇的"Hottoys成也鋼鐵人敗也鋼鐵人"丟人現眼得還沒夠, 現在要再 ...
shiine 發表於 2011-2-14 17:06

是那個樓下7仔有喪鞭訂的港人(應該身在台灣)?:@大大點會猜到?
你們真是無聊, 誰有閒工夫拍照...我都說了借圖說故事分享大家, 樓上回文的沒買的沒資格說人家肉酸, 小弟就是 ...
零度戰姬 發表於 14-2-2011 04:32 PM

係, 你有講話係 "借圖說故事分享", 不過係俾人踢爆你偷圖之後囉..:34:
唔好再撑啦,改名申請個新A/C後再o黎過啦~
係, 你有講話係 "借圖說故事分享", 不過係俾人踢爆你偷圖之後囉..
唔好再撑啦,改名申請個新 ...
hangyodan 發表於 14-2-2011 06:12 PM

猴子偷桃???:66:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其他大大也有"借圖說故事",但人家在標題已注明(Japan Report),哪有給人踢爆才說"借圖"。越撑越肉酸:ar:
情人節冇街出,上一上td,估唔到咁有娛樂性:shiny:
你們真是無聊, 誰有閒工夫拍照...
零度戰姬 發表於 14-2-2011 16:32

那又有閒聊去寫報告....:38:
乜貢樣好好玩既咩:?