Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 好消息 HT 決定將 ironman mark VI 戰損胸件重新製造 & 更換

關閉 [複製鏈接]
好過沒有回應
點解唔放去figure 討論區?
小弟唔明點解咁都叫好,收人千幾二千蚊賣隻figure比人,唔係應該出廠前check吓有無問題先比啲客 ...
七國咁亂 發表於 11-2-2011 04:01 PM

agree !! 我只覺得HT好麻煩, 浪費大家時間
HT 應該要炒個QC 部主管啦!  我朋友間公司都係大陸, 人地行賞罰system , 壞貨少係會有賞
HT 應該要炒個QC 部主管啦!  我朋友間公司都係大陸, 人地行賞罰system , 壞貨少係會有賞
gekigoke 發表於 12-2-2011 11:43 AM

agree:71:
換胸

及請改善下巴問題.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
just called toyhunter and asked.
三月會有新件換.
頭像被屏蔽
just called toyhunter and asked.
三月會有新件換.
fatestay 發表於 12-2-2011 04:20 PM

我啱啱前日星期四先響門市取貨,佢今日就宣佈換件,既然HT有心更換胸件,咁點解唔叫停出貨? 三月攪掂先再出? 宜家又耍人走兩轉!本來仲諗買唔買Mk IV,宜家覺得佢真係有d玩客嘅感覺。。:unhappy:
頭像被屏蔽

差不多每盒都是一样的问题。他们出货前没开至少十盒来看看的吗???

我第一次买HT就来这样的问题,直头闷了。可能是我第一盒也是我最后一盒。

好像玩我们顾客酱。六百多马币的模型对我来说,不便宜啊。

‘胸甲会掉出来‘,我听到时。。。:50:。。大马要换件的话,很麻烦的

不过我还是很期待HT的产品的,比如Mark 5,BIG boss等等。:52:这些如果出的好的话,我一定支持:61:

只是QC的问题不要太离谱就可以了。
gekigoke 發表於 12-2-2011 11:43 AM

十卜:o

令日去ht 訂野~
display 隻mark6 真係換左塊合唔埋的胸甲上去...................
:31:真係.....................吹脹,,,,,,,.