Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: williamhychan

[新品消息] Michael Jackson The Experience -Kinect Black or White -

kinect 可以 detect 到 3 個人, 同埋可以同時 scan 2 個人既 動作 ... 即係, 應該或者可能可以 雙打 ...
Vince 發表於 7-3-2011 11:00 AM

我3 部機都無,若玩呢一隻,買邊部?
我3 部機都無,若玩呢一隻,買邊部?
mushroom 發表於 7-3-2011 12:10 PM

3 部機都要有 足夠既 地方 ...
如果夠地方 ... kinect 會比較好, 因為你唔洗 拿住 支野 fing 黎 fing 去, 佢亦會 detect 你全身既 movement ... wii 同 move 都只會 detect 個 control.
但 買機 唔好為 一隻 GAME 而買. 已我所知, 你個心係想買 ps3 多 d ... 同埋亦買左一 d ps3 既 game ... 咁你不如直接買部 ps3 唔洗煩 la
3 部機都要有 足夠既 地方 ...
如果夠地方 ... kinect 會比較好, 因為你唔洗 拿住 支野 fing 黎 fing 去 ...
Vince 發表於 7-3-2011 12:16 PM

若唔玩全身郁遊戲,真係PS3無他選,我仲買左個街霸手掣,唔係街機掣,係capcom出的有6個掣在前面的control pad.  

但玩跳舞或模疑打交,真係全身detect...好好多

不過如果唔搬屋,都係要PS3,因為沒有6尺.....
頭像被屏蔽
出左未?
:34:PS3版係咪未出.? 我跳開MJ舞, 諗住搵隻GAME黎練架~~
PS3版係咪未出.? 我跳開MJ舞, 諗住搵隻GAME黎練架~~
潔白紙巾 發表於 4-4-2011 05:20 PM

咁你買Xbox...
有無人玩過呀?.............