Toysdaily 玩具日報

查看: 9935|回復: 23

[其他] 2月16日 TVB J2 開始播 鐵甲萬能俠Z

2月16日 J2台  晚上09:30~10:00 (翌日早上05:30~06:00重播)

自己一定錄影睇:)

但會否又挑起條根買番隻GX49:34:

http://www.youtube.com/watch?v=sJc77gsbXe4
我都會錄,但星期一至四都播,真追得辛苦:30:
我有啲變態, 我想聽粵語配音~~~~~
Wasn't it an adult anime?

Should be shown at 12:00 or 1:00 on Sat or Sun.:(
我有啲變態, 我想聽粵語配音~~~~~
Quentin 發表於 10-2-2011 12:22 PM

我一向習慣聽粵語配音,咁我係咪唔正常?但我細個果陣冇互聯網,都係咁聽架啦...:unhappy:
下星期冇天使心啦~~~:47:
我一向習慣聽粵語配音,咁我係咪唔正常?但我細個果陣冇互聯網,都係咁聽架啦...
stonekeung01 發表於 10-2-2011 01:08 PM

原來如此~~~~~
下星期冇天使心啦~~~
黑色三連敗 發表於 10-2-2011 01:13 PM

Angel Heart 全數廿幾集,都差不多完喇,你估以前City Hunter 49~51集

近年香港播的動畫大多都是"萌系"

o岩我D老鬼睇,數埋都唔夠五六套

真係好鬼懷念80年代~~90年代中期,兩台互鬥動畫(特別係公眾假期 & 暑假):$
~!#$%^&*()_+XYZ.......... I have bought full set DVD before TVB announce this news 3 months before. :53:
Angel Heart 全數廿幾集,都差不多完喇,你估以前City Hunter 49~51集

近年香港播的動畫大多都是"萌系 ...
williamhychan 發表於 10-2-2011 01:37 PM

咁又係~~~:66:

而家基本上都上網睇~~~電視台反而冇乜點睇~~~係J2果d~~~咁啱又冇打機先睇~~~:45:

以前一到假期就超期待~~~~:$
咁又係~~~

而家基本上都上網睇~~~電視台反而冇乜點睇~~~係J2果d~~~咁啱又冇打機先睇~~~:4 ...
黑色三連敗 發表於 10-2-2011 02:24 PM

total agree:36:
total agree
roystoy 發表於 11-2-2011 08:10 AM

您都係70後~~~:@
您都係70後~~~
黑色三連敗 發表於 11-2-2011 08:30 AM

yes!  有無睇過1套卡通機械人主角叫老波子......小弟小時鍾愛卡通之一, 可惜現象模糊, 只記得主角名; 睇下大大或其他大大有印象, 提供下資料可回憶下....:(
yes!  有無睇過1套卡通機械人主角叫老波子......小弟小時鍾愛卡通之一, 可惜現象模糊, 只記得主角名; 睇 ...
roystoy 發表於 12-2-2011 03:02 AM

您一定係我個年代~~~我仲keep左一本佢既公仔書~~~:34: 其實尾個首歌好似有提小小其他機械人d名~~~不過印象唔太深刻lu~~~~:( 好似什麼...小甲蟲同小仙子....之類~~~:26:

http://oldcake.net/viewthread.php?tid=2014&extra=page%3D3

亦可以到老餅網望望~~~
yes!  有無睇過1套卡通機械人主角叫老波子......小弟小時鍾愛卡通之一, 可惜現象模糊, 只記得主角名; 睇 ...
roystoy 發表於 12-2-2011 03:02 AM

有睇過,小時候都有一件腦波子既超合金
我記得仲有個機械人叫"斬柴佬",外型好似一棵樹,雙手係鋸

http://www.youtube.com/watch?v=Jvf_UcoCBtw
http://www.youtube.com/watch?v=SQ41t7zmBB0&feature=related