Toysdaily 玩具日報

查看: 6953|回復: 17

[玩具報告] Medicom 哥布拉 - 重生篇, 不日更生

不得不說Medicom嘅Body係靚, 但極度化學, 因為Body的支點極度受力. 上星期開盒, 點知.......在十分無助的情況下....剪開件衫.   點知佢係用即將量產的新Body, (新BOdy一樣化學....) 最後用螺絲硬爆,  琴日揾阿姐車過件衫,  但阿姐話無布料, 過咗新年先整到, 我要求用拉鍊, 下次再爆都有得整.  (同日Cyclops有同樣問題.....)遲D再post相
聽落好複雜.......:70:
唔複雜

1. 剪開件衫
2.螺絲硬爆body
3.揾阿姐車過件衫.

頭像被屏蔽
唔定ka wu,  last time Darth vader $%),  this time @%) u can discuss with her ,  she is nice
頭像被屏蔽
佢地係咪會幫手搵埋料?   - 係, 會俾你揀

同埋 佢地係咪只係造複件比較好?  -  今次叫佢做一件佢都OK,  可能哥布拉件衫簡單d, 太複雜佢未必整

搵佢地整要帶齊咩野畀佢??   -  我就帶咗件爛衫俾佢做參考,  Body要留底俾佢度.

RE: Medicom 哥布拉 - 重生篇!!

finally i go it back.  雖然和我想要的有D距離, 主要布嘅問題, 唔夠貼身.

用了魔術貼, 下次爛都可以換

border=0 />

活動能力ok!!

border=0 />
件衫用料厚咗d....
其實煙薯點都有隻土炮賣, 記得有散賣套連身衣的.....不過唔係用人造皮做.......買多件做士啤都唔錯.....:77:
個件我怕太大件,因為body唔同,其實我揀咗另外同原本差不多的布料,但阿姐車完發現有問題,所以用呢隻料,其實都不是太厚,可以再車緊小小就ok,我自己接受到的
:67:所以所有除唔到衫既我都唔買
拉打我入部無買,  只買6吋Hyper Hero, 不知幾襟.  但哥布拉太正啦, 所以買咗
拉打我入部無買,  只買6吋Hyper Hero, 不知幾襟.  但哥布拉太正啦, 所以買咗
BBCC 發表於 16-2-2011 10:46

:60:我都知佢正!但知佢除唔到衫後我放棄左佢
我建議你買隻土炮哥布拉,果件衫正好多,係彈性料,又有TV版紅色同原作版藍色選擇;搵IN'S亞姐車衫簡直貼錢買難受.