Toysdaily 玩具日報

樓主: wonder_leung

[玩具報告] TFC的SD文PS-01非專業簡易測評(未經允許,請勿轉載)(圖小多,小動物請注意)

很爭扎阿~~~~~~:no:
阿苦有得bid了,
個價話平唔平,都唔算貴既,但我始終想要G1文阿,
今個月又有很多野要買...

但錯過了這一水又唔知追唔追得返:no::no::no:

很鍾意那換表情設計阿:help:
這隻可動是最多表情的文哥阿:help::help::help:

ps:樓主,nice report~:71:
回復 16# 隨感一亡魂

多謝支持!~:77:
上阿苦睇咗下,個價都真喺幾。。。:47:
我喺國內購物網度搜既,網上俾錢,實體店拿貨,所以比預定價平D,如果折返港紙,都超過#魚咯,再計運費既話。。。。不過都未夠只VF25貴,不過VF25真喺出得好,所以會喺我最中意既變形SD,如果唔喺關節薄,玩起來心驚膽跳,我真喺會俾VF25 100分!:66:
只SD文個表情系統其實都幾簡單下,就喺撥下條眉。。。玩得多,我驚會松。。。:44:
不過嘛,作為第一只SD既可動變形TF(choro Q真喺唔覺得Q。。。),點都會收藏,因為小弟喺SD控~:35:
請問大大買幾錢??  可以pm我ma?? thx a lot~~:77:
回復 15# 隨感一亡魂

癡鬼線打錯添~係G1文
睇真D呢隻好似唔只三個表情喎! 左右眼獨立可動...
回復 6# wonder_leung

呵呵,那可能俺认错了,不过真的听到有人问起大力神的事,当时就是老板娘+2个小二哥。预订:一个500~,全部3000~
個變形同米奇文有幾分相似
回復  隨感一亡魂

癡鬼線打錯添~係G1文
睇真D呢隻好似唔只三個表情喎! 左右眼獨立可動...
ajc188 發表於 9-2-2011 02:50 PM

很爭扎阿:no:
回復  隨感一亡魂

多謝支持!~
上阿苦睇咗下,個價都真喺幾。。。
我喺國 ...
wonder_leung 發表於 9-2-2011 02:16 PM

我係文哥迷了,雖然不是每一隻都買,但某些特別(例如第一隻XX)的文哥一定會買啦...
例如這隻第一隻表情多多的文哥:shy:

但都OK貴...
我係文哥迷了,雖然不是每一隻都買,但某些特別(例如第一隻XX)的文哥一定會買啦...
例如這隻第一隻表情多 ...
隨感一亡魂 發表於 9-2-2011 05:58 PM

這里是TFC官方facebook,有更多的產品圖片及最新消息。
我們TFC的專屬網購站亦建立中。

http://www.facebook.com/#!/pages/TFC-TOYS/123904231003542
這里是TFC官方facebook,有更多的產品圖片及最新消息。
音波 發表於 9-2-2011 09:38 PM

唔喺掛,連TFC官方都嚟埋?我呢個帖有無咁大影響力啊(雖然覺得喺度明抽水)。:45:
小弟第一次試寫玩具報告,純粹從個人第一印象出發,結果AC過邊有人話喺槍手(過邊長期潛水皆,都唔使咁喺化~):55:...老老實實啦,一喺以後買嘢打折:75:(認住啦,我個淘寶號同我呢個ID一樣噶)!一就過去幫我澄清下(無好越描越黑就好,好鬱悶噶~):31:
音波 發表於 9-2-2011 09:38 PM

已讚好,thx:52:
C hing 可唔可以pm我係邊入同幾銀
小紅帽好攪野~ 呢隻好吸引, 如果平多小小就好囉...
唔喺掛,連TFC官方都嚟埋?我呢個帖有無咁大影響力啊(雖然覺得喺度明抽水)。
...
wonder_leung 發表於 9-2-2011 11:16 PM

鎗手?是香港的"打手"的意思嗎?
這種文化真是處處都有阿....
Where to get this toy in Hong Kong apart from Yahoo?