Toysdaily 玩具日報

[其他] 公道講句,我仍然會支持HT figure

頭像被屏蔽
其實都係Ironman系列問題比較多,一來d件覆雜,好難控制QC;二來價錢貴,好難怪d客仔要求高的!其它HT figure其實QC都ok的!
對呀~

我買 t-800 既亞諾, t-1000, 史太龍, 史加麗, 狼人, dx jocker, 刺客, wesker, chris, 戰狼300, warmachine, 電邊佬, 血獸............... 都唔使換....................

而要換既係........ mark 1, mark 4, dx batman.................
雖然我一隻 HT 都冇入, 但睇見佢地既鬼斧神功, 遲早總會入一隻~
Spider-man 本來係入手之選, 但係....冇人樣, 唔入
下隻睇下出唔出 Venom.........
再黎既就係 MJ Smooth Criminal ~
支持 HT~
縱使 今次中了sad貨,同埋換件時谷到一
肚氣,我仍然會玩Htfigure

之前war machine, mark 4     好perf ...
Macross. 發表於 8-2-2011 10:49 PM

公道講句,神又你鬼又係你! :34:
個頭又話sad貨換sad 貨~ 呢頭又support HT! hahaha
不過我都係support HT創作隊伍! 
佢地衰係QC同CS手上小小姐! 
相信樓主係支持ht玩具設計同創作.

唔支持既主要係某一小部份員工既行為.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽