Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Hot Toys IRONMAN 2 Mark VI - 詳細玩評 !!!!!!!!

學生路過睇圖 :56:
u have 2 mark 6?
點解好似唔見MK 6 雙手腕出嗰招激光0既配件0既????
唔好意思,小弟新來,想問下:
1. 邊度有得買
2. 我啱啱先知Hot Toys嘅存在,我玩開Gundam同遙控車�直昇機。從未踏入過呢種類型嘅Figures.通常呢D玩具會有得賣幾耐?係咪一兩個月就冇晒要上網買炒價?

之前雖然我對呢D figures 冇甚麼興趣或知識亦不是 Iron Man 2 "Die Hard" Fans,但係呢個Iron Man 2 Mark VI真係幾正,我都想買。
1. 邊度有得買
2. 我啱啱先知Hot Toys嘅存在,我玩開Gu ...
carrotcake 發表於 16-3-2011 11:27 PM

如果你冇訂, 或者冇入WAITING LIST, 就基本上食硬炒價。
1. 邊度有得買
2. 我啱啱先知Hot Toys嘅存在,我玩開Gu ...
carrotcake 發表於 16-3-2011 11:27 PM

跟據過往經驗,唔訂好大機會要食炒價,因為現貨唔洗1-2日就賣哂:oh:
QC 終有小問題好正常, 講真, 一千幾百, 又要 perfect, 又要冇水口冇可能, 閣下可能根本應該玩藝術品, 呢D平價玩具真係唔適合你.  當然, 明顯 defect 作為消費者就要出聲 ....  條
貴唔貴,每人標準唔同,總之買完之後,唔好攪到日日捱麵包就得啦。
話時話,mark 6真係好抵,但買左mark 4 ...
coldstone 發表於 7-2-2011 11:31 PM

Ha, 小弟真係番工時日日唔食lunch, 下午三四點食個8蚊鷄麵包 + 1 盒 $5.4鮮奶 架咋~~

但買ironman 就唔手軟 law~~

:)
隻Mark VI 真係好正:71:
如果你冇訂, 或者冇入WAITING LIST, 就基本上食硬炒價。
百龍天舞 發表於 16-3-2011 11:41 PM

waiting list 已  full  
快D 上網用炒價買, 遅D  重金
Thank you!
waiting list咗。不過亦同兩個買家保持聯絡,一有貨就會話我聽。價錢係正價 同有 extra Left Hand.

聽講War Machine 上年有翻貨,到現在仲有得買。我今日買咗,非常happy.第一個HT figure,好detail.覺得仲抵玩過perfect grade gundam.Mark VI,我一定要得到,等War Machine可以同佢團聚。

隻vi咁hit,希望佢都會再出,希望。
頭像被屏蔽
嗯...
原來一千幾百無要求係正常
就好似幾蚊雞買隻薯仔 , 但出晒芽o既都無得 reject
:DD
比起其他男人玩具 (車、女人、Hi Fi、相機),一千幾百係平價玩具勒
Hamjim 發表於 7/2/2011 21:30

totally agree :67:
訂咗成個月,仲未派貨比其他網店!睇怕等到頸都長!
有大大講得啱!喺香港玩玩具好幸福!快兼平!