Toysdaily 玩具日報

查看: 3925|回復: 23

[分享討論] 福X SHF 000 要成$五條魚......

尋日本人去過福X 見到有張野寫 SHF 000 要買滿$二百先可以再加錢換購SHF 000 一隻,照咁計,買隻SHF 000 咪差唔多要五條魚....仲要用二百唔知買咩好,儲夠個額換??? 我問靚女[好少貨?]  佢話[係]  但我下午一出MK  就三魚有找..... 仲唔洗先出二百買唔知咩好...點解仲會有人去佢到買SHF 000?  佢D野真係咁平???
(不喜勿插,本人想聽下大家意見,尋日本來想打,但無時間,所以今日先得閒打)....
我又唔覺0個度D野特別平,係D死貨特別平lo
X 利佢憑咩賣咁貴:70:
根本就係搶:*
返得好少貨, 但MK 貨量又OK 正常.....
我尋日都係響果度買........平就一定唔係平......但好彩有其他野想買....唔係真係去mk入左算

小心D呀,佢facebook超多人幫佢講野,又話TD點點點點:o 但佢D野大部份都唔平的確千真萬確:74:
小心D呀,佢facebook超多人幫佢講野,又話TD點點點點 但佢D野大部份都唔平的確千真萬確
timothy276217 發表於 4-2-2011 02:58 AM

緊係啦....個度佢地頭黎嫁喎,緊多人幫佢講野嫁:what:
緊係啦....個度佢地頭黎嫁喎,緊多人幫佢講野嫁
henryleung32 發表於 4-2-2011 03:16 AM
d人抽水抽得就抽姐:DD 係TD見到其他大大POST邊到平咪又走去買:p
...其實佢都係賣2魚8而已
mk都有地方比佢貴... (當然其實大部份係差唔多價..但唔洗屈人買兩魚野就是)
你要硬話佢5魚 我又真係覺得你好似有少少屈佢之疑 (當然更多係嘩眾 大陸叫依d做 標題黨...)
fb果度...我成日覺得 有d人係佢本身識既....有時d野明明賣得比其他市價貴...都大把人話要湧去買
但佢之前射手又真係良心價...
最後.. 佢果set shf fook袋我真心覺得係垃圾袋黎...
今日行過 sino x品 廚窗見到大量 SHF OOO 價錢 二二x
回復 10# 果汁先生

完全認同, 人馬單野真係對佢有d改觀, 冇搶得咁勁,
但我又估唔到shf ooo佢都想抽水.................不過我尋日去買ooo已經唔洗屈你買$200野
本來都想開post呻
但廢事再提起呢間嘢:53:
頭像被屏蔽
哈哈哈 好在今日剩係要去佢度買相面筆 都係唔好見到隻000好d 唔係又中毒== 唔想再踩入shf呢條痴線link:(