Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 新年去首爾,有乜玩具好買,請大大賜教?

那裏有正玩具店?

相關帖子

我都想知...想買娃!
我岩岩系首爾返來....玩具店真系好少.....just 去過兩間...一間系三成站ceox mall 入面有間買高達sic同模型ge 玩具店...確實位吾系好記到好似系依度..如果你地會去水族館都可以去睇睇.個mall 吾系好大

另一間就系梨大站...主要買d 細粒玩具同d cute 野...不過最攪笑就系佢店度有店pg版ge 黑mk2....只系賣32000won...我都吾系好信自己隻眼....如果你地女人會去個邊睇杉又可以去一去......

1/6figure 你可以上一上enterbay 個網...佢好似有話世界吾同地方邊度可以買到佢d figure...有幾個地址系話有...我估都有1/6...有一間就有網...http://ilovetoyz.co.kr/mall/index.php
大佬重去玩具店, 識番個韓妹啦
PPerry 發表於 1-2-2011 07:44 PM

韓妹個樣好假and 英文好屎溝通都系一個問題...不過我同女友去都吾關我事lu~~......不過韓國人真系好有禮貌同好好人...同香港人完全吾受同~~~.....
回復 3# guitarjimmy6666

正所謂岀外靠朋友,多謝大大張精美嘅地圖和資料:43:
頭像被屏蔽
我是第一次去韓國,希望有一個開心難忘的旅程!!希望找到多D玩具鋪啦。回來再post D相比大家睇啦! :77:
回復 7# bad-aries

咁我又吾覺BOW...因為好似我問路都系問D 路人...佢地都真系好有心機咁話你知系邊~~~雖然佢英文真系吾好
頭像被屏蔽