Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Soldier Story USMC U.S. MARINES @阿富汗 [Report + Tips] [28/1更新]

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
威龍真係唔多得。

小弟有少量威龍都係二手買番嚟,再攞d配件用。

個早期body,垃圾中 ...
godofcat 發表於 27-1-2011 11:34 PM

威龍邊隻Body用橡根做關節呀:?
頭像被屏蔽

軍事入門我推薦上田信系列(繁體中文版), 深入淺出, 生動有趣, 其中Combat Bible 系列確係非常經典

台灣網上田信系列, 不過香港都有得賣
http://www.books.com.tw/books/editorial/pubbooklistshinkuanbook003719_1.php

簡體字書雖然又平又抵, 不過睇得比較少, 因為有時d 譯名真係睇唔明, 而且不少是抄左英文書d 圖
我睇英文書多d, 老外寫老外戰爭硬是好似寫得好d (睇關於中國o既o野當然要買翻中文書), 但是書價真係好貴
當然如果識搵, 網上都可以搵到好多英文電子書:52:

SpecFIGURES 又是必睇之選, 不過實在太耐先出一本, 幾年先出到第四本
而且 1-3 都比較難入手, 比人炒到:67:, 我最後都買唔到1
:76: 各有中毒原因...我就上網睇 kitbash d 兵人...中晒~~
支持 大大們繼續軍事討論:65:
頭像被屏蔽
回復 22# godofcat

仲勁有時間添:52:
一般人…退休就得
後面腰部有個袋條帶點穿落背心(睇左個報告都唔明)????:26:
ching 好正呀

請問邊度有得買?幾錢?同埋個盒係點樣?

thanks
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
睇番官圖:

打個結又得,

唔掛上背心, 直接斜背上身亦得, 得左!

小弟用左第三 ...
godofcat 發表於 31-1-2011 11:25 PM

我用緊斜背上身e個方法,伹係掛上背心好睇D,點打個結?第三個方法係點?
盒圖:

今日出去買Soldier Story新加坡限定, 又貴左, 要八魚中.

MK大部份軍事人偶鋪都 ...
godofcat 發表於 31-1-2011 11:19 PM

小弟少玩figure
係咪係皆旺?

有分版本?有咩唔同架 thanks
頭像被屏蔽