Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 聖衣神話APPENDIX~射手座胸像

岩岩係皆王用$$%)硬食一隻日版:68:...last one...................諗緊可能唔捨得砌............遲下搵盒平d既行版先砌....唔知有冇可能............
相對樓上大大的價,和買只雙子差不多,雙子抵玩啦
:handshake:
回復 59# bananaman

師兄....而家日版獅子胸像$800亞虎有人BID緊....水瓶都BID到差唔多呢個價......
回復  bananaman

師兄....而家日版獅子胸像$800亞虎有人BID緊....水瓶都BID到差唔多呢個價......
我很快 發表於 29-1-2011 05:55 PM

水瓶 我玩OCE算了....

我很快 發表於 29-1-2011 17:55

SORRY,我真係唔知:64:半年前我仲見5XX,估唔到去得咁快
嗰陣我仲話,痴X線,半隻賣得貴過2隻
有时真是很灰,我上年九月才开始储神话,花了不少炒price才能追回全套神 ...
圣斗士rex 發表於 29-1-2011 04:11 PM

我很快 發表於 29-1-2011 05:55 PM

如果真係港幣的話,真係太驚人吧!!
大大真係很有 $$$,和很捨得,很鍾愛神話吧!!
看程况,下星期會過4fish, 過年後過 半cow.......
同D 奶粉咁穩步上揚
nela 發表於 29-1-2011 09:25

唔駛下星期, 今日船仔已經係呢個價,
但煙士已經去到500行600日
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頂, 今日AFTERNOON 出MK, 最平行貨得返$@*, 都入了。。。 AI。。。因為其他地方已經半COW, 好CRAZY
玩玩具變左俾玩具玩,咩世界呀而家
今日我出左灣仔行到銅鑼灣
見住佢個價由#%)變做%@*
話冇貨其實我唔會信
因為我見到一間平時d神話俾較貴的一間野
有成8大箱貨0係度
擺到明d舖話冇貨係假
收埋哂d貨至真
等佢炒到甘上下先一野殺出黎賣!
新年想發財係好正常...
但係用埋d甘ge手段..真係搞到大家冇哂mood
到頭黎本身係受樂ge玩家
而家變哂做敗家....
真過份!!!!
頭像被屏蔽
此風不可長!!!!
我決定去淘寶買!!!
人地@%)人仔
頭像被屏蔽