Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [價$帖]Y記1/60 VF-1J 一條輝機重甲 機新-甲舊

頭像被屏蔽
好靚:$

我就信唔過自己隻臭手...  我modelling手藝差係一件事,唔夠耐性係重點:60:
好靚

我就信唔過自己隻臭手...  我modelling手藝差係一件事,唔夠耐性係重點
呂品器 發表於 25-1-2011 08:35 AM

其實呂兄可以試下去SSP買d 冇愛十零蚊cheap toy番黎試下先,限時三十分鐘,夠鐘就停手!可能咁樣你都可以領悟「輕鬆劏烏頭」既樂趣!
頭像被屏蔽
其實呂兄可以試下去SSP買d 冇愛十零蚊cheap toy番黎試下先,限時三十分鐘,夠鐘就停手!可能咁樣 ...
常威 發表於 25-1-2011 08:42 AM

冇愛更加冇耐性:80:

諗起開始滲一隻VF,就要滲哂佢先協調,係 :55:

跟住都係去打芒亨算:56:

好多動畫單撈左未睇...  電影都有幾套...  動畫電影都有...  仲有電影動畫...
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
小弟都明...  唔搞其他野,剩係滲線,都可以令成隻野生哂!

不過要搵時間搞...  多口仔太黐手...  夜晚十點幾先開工搞模型咩,又無咩心情...  而家連玩具相都冇咩點影 :o
頭像被屏蔽
:handshake:咁多位好爸爸........早上好:64:
小女近日開始識行,四圍跌。

過多一兩個月小弟都可能無玩具運行...
godofcat 發表於 25-1-2011 10:09 AM

多口仔已經不斷拍打我個玩具櫃...  佢仲未識開櫃門咋...  識既時候...  我諗係時候開多個迷你倉,或者送佢去婆羅乃讀書 :unhappy:
咁多位好爸爸........早上好
Warmblood 發表於 25-1-2011 10:21 AM

我係爸爸...  唔係好爸爸 :(
頭像被屏蔽
爸打,早上你都好!

O.T.係自己個post抽自己水先。
godofcat 發表於 25-1-2011 10:35 AM

:shy:
    其實我得好少軍事figure...係早排玩XboX360隻 call of duty...咪買少少放係芒前...好feel d咁:shy:
Cat兄
many great work/photos in this post.:D