Toysdaily 玩具日報

查看: 9780|回復: 29

[新品消息] 9月發售 Project BM! Kabuto Ver 2.0+應募 Project BM! 鳴海莊吉 (added photos @p2)

應募 Project BM! 鳴海莊吉
呢隻係我第一隻想入既人形......點解唔係係m記同e記合作公司個度出...
好期待三月skull~
e記好似唔係同m記合作出拉打人形既咩.
到依家都冇聲冇氣.
我都想入..但呢隻又要10算即係2K1隻...痴左線..罷買~~~
我都想入..但呢隻又要10算即係2K1隻...痴左線..罷買~~~
takeshi 發表於 22-1-2011 11:09 AM

可能有吱吱呢~:D

9月發售 Project BM! Kamen Rider Kabuto Ver 2.0

9月發售 Project BM! Kamen Rider Kabuto Ver 2.0
可能有吱吱呢~
neweasonlss 發表於 22-1-2011 11:27 AM

如果無記錯BM出ge無吱吱ka..RAH出ge先會有..:shy:
add photo
RAH出番kabuto................點賣先:67:
RAH出番kabuto................點賣先
macwindyhk 發表於 22-1-2011 11:58 AM

RAH比BM平少少ge..但放棄平成10子了..用來買多隻鍾意ge系列好過...
ma ma day~~thx for info~~

:)
大叔體型好似好怪 :80:

不過 anyway 12" 都係唔中 (冇 $$$) :38:
回復 3# takeshi

Thankyou 響大叔~~~:71:
我只買一隻半隻,上次bm果隻聽到話好多defect,希望依隻會好d :36:
Kabuto Ver.2.0 :@ ?!

唉...15,16 添....Skull 大叔載帽, 我隻探偵物語又載帽...又是一對...:55:..
RAH比BM平少少ge..但放棄平成10子了..用來買多隻鍾意ge系列好過...
takeshi 發表於 22-1-2011 12:01 PM

係喎! 是 RAH 唔係 BM.
hm...還是採取「等得就等,賣晒唔追」的拆略....