Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

GX13曾經喺魂SHOW有展示過完全版既樣,不過到而家都冇乜聲氣,同隻綠色既戰鬥機械母艦一樣,石沈大海 ...
wpc 發表於 6-3-2011 10:17 AM
:78: ....雖已沈大海,但仍令人回味!

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
點解講親咩你都有..........
howareuuu 發表於 6-3-2011 12:41 PM
:shy: ....咁橋啫!

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
順問請教下....我見出面D人DISPLAY 用一D支架可以支持住隻機械人..請問呢D支架邊度多同抵買呀?最緊要係用到 ...
howareuuu 發表於 6-3-2011 01:59 PM
:( .....基本上大部份超合金都能自己企好,所以用支架的一係企唔住一係有超可動,至於 " 你兄 "所見的支架我都想見識下........睇下會唔會令D合金更型!

頭像被屏蔽
哈..可能我表達唔好啦..因為我見人地去display零影同非影都用個支架hold住佢地....型好多(因為佢 ...
howareuuu 發表於 6-3-2011 03:38 PM
:) .....等我下次出去留意下先!.......呢隻全剛飛天鑽我一出即入...仲係所謂日版.....6魚呀!

:51: .......好多舊圖修復中......

係?幾時的事呀?
howareuuu 發表於 6-3-2011 12:42 PM

都好多年前既事嘞,冇記錯兩三年前啦,魂SHOW有時會DISPLAY D 試作睇下外便既反應 ,隻13完全版就係咁,到而家冇左件事
頭像被屏蔽
:67:323兄好好似咩野合金都有
係???????我周圍搵都搵唔到gx56呀..我係爭呢隻咋....咩價入呀師兄
howareuuu 發表於 6-3-2011 09:24 AM

$ &$) , yes, recently ( last week ) many toys price rise  and not drop .....except some .....