Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

tolete 發表於 24-8-2016 01:53 PM
請問有冇人會入GX-70啊?

{:1_208:}..........................................me
CombattraV 發表於 7-9-2016 12:08 PM
..........................................me

V兄弟真犀利啊!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
同大家講新年快樂先!!!等靚價入百獸王啦.....:handshake:
又一排冇入黎,大家新年快樂!今個月入左百獸、VF、超獸q版同兩隻HT, 而家只玩左超獸,幾好玩,感覺物有所值,其餘要下年再玩了
今個聖誕功課
ZIN 發表於 4-7-2016 02:47 PM
會..........終於等到

仲爭十五機咋.....哈..我覺得指日可待了!!!
wpc 發表於 31-12-2016 09:08 PM
又一排冇入黎,大家新年快樂!今個月入左百獸、VF、超獸q版同兩隻HT, 而家只玩左超獸,幾好玩,感覺物有所 ...

WPC兄又入好多正野:shy:

隻ES超獸我有興趣.....不過好多大大都話好易爛呀........開左未呀???
iamfinethankuuu 發表於 1-1-2017 09:49 AM
WPC兄又入好多正野

隻ES超獸我有興趣.....不過好多大大都話好易爛呀........開左未呀???

早呀, FINE兄!新年快樂!隻ES已玩過,多得呢度師兄提醒,隻鷹腳真係好實,要小心玩先得。同埋老細話玩爛包換:shy:先放心玩。隻超獸設計係一流既,用料有問題
wpc 發表於 1-1-2017 10:32 AM
早呀, FINE兄!新年快樂!隻ES已玩過,多得呢度師兄提醒,隻鷹腳真係好實,要小心玩先得。同埋老細話玩爛 ...

有WPC兄咁講我就放心入手呀....呢隻當年等了又等終於出到呀........仲有隻六神係期待啦!!!

不過又等下個價靚仔啲先...同百獸王一樣...:p
早晨各位,呢度有開始旺返啦!{:1_208:}{:1_223:}
tolete 發表於 6-1-2017 10:01 AM
早晨各位,呢度有開始旺返啦!

T兄新年快樂呀!!!
會唔會入百獸王呀???
iamfinethankuuu 發表於 6-1-2017 01:30 PM
T兄新年快樂呀!!!
會唔會入百獸王呀???

新年快樂謝謝兄,會不過唔係依家!{:2_252:}
tolete 發表於 7-1-2017 11:27 AM
新年快樂謝謝兄,會不過唔係依家!

哈.....我都打算到佢見十五魚呢個位先出手呀.....
iamfinethankuuu 發表於 8-1-2017 09:01 AM
哈.....我都打算到佢見十五魚呢個位先出手呀.....

選擇正確啊!