Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

tolete 發表於 23-4-2015 09:38 PM
有冇師兄會入gunbuster勇往直前34R?

Tolete兄,我提議你花兩個小時,看看套OVA,你會更愛這個角色!

絕對贊成 Gazza 兄提議, 最鐘意最尾一集, 夠驚喜,夠熱血, 超正  發表於 28-4-2015 10:43 PM
gazza1211 發表於 27-4-2015 11:35 PM
Tolete兄,我提議你花兩個小時,看看套OVA,你會更愛這個角色!

我之前睇過下,三條大波女係主角!:shiny:
Mo.P 發表於 27-4-2015 10:14 PM
未知啊, 可能等睇下各CHING 分享左報告, 同埋睇下個價錢會唔會太貴先再決定呱, 太多玩具想買, 太少錢太少 ...

買啦,好多師兄話正野黎!:p
笨大幾時公佈GX-70, 71 同72啊?:no:
Mo.P 發表於 27-4-2015 09:48 PM
睇睇下隻新色都OK 喎, 又有番多少興趣...

等佢出返多啲相再決定呀.......不過呢隻係神物....等佢等左好耐....火都熄....:(
Mo.P 發表於 27-4-2015 10:14 PM
未知啊, 可能等睇下各CHING 分享左報告, 同埋睇下個價錢會唔會太貴先再決定呱, 太多玩具想買, 太少錢太少 ...

我同M兄一樣.....仲有1/6幾隻要入呀頂:Q
tolete 發表於 28-4-2015 01:04 PM
我之前睇過下,三條大波女係主角!

T兄似當佢係AV咁睇喎...咁你一定買幾隻啦:x
一隻就够啦!:77:
iamfinethankuuu 發表於 28-4-2015 01:31 PM
我同M兄一樣.....仲有1/6幾隻要入呀頂

記得出 report分享啊, 我最後都入左艾倫喇...
Mo.P 發表於 28-4-2015 10:45 PM
記得出 report分享啊, 我最後都入左艾倫喇...

哈哈!M兄入得好:he:個人覺得艾倫出得幾好!巨人系列可以停一停了:x
iamfinethankuuu 發表於 28-4-2015 11:11 PM
哈哈!M兄入得好個人覺得艾倫出得幾好!巨人系列可以停一停了

不過驚緊套假皮外套唔知擺得幾耐...
有冇追漫畫啊, 唔知遲d 會唔會出希斯特利亞.雷E斯呢
Mo.P 發表於 28-4-2015 11:22 PM
不過驚緊套假皮外套唔知擺得幾耐...
有冇追漫畫啊, 唔知遲d 會唔會出希斯特利亞.雷E斯呢

我都驚...所以唔太玩得太大動作啦......要買啲東西幫手抽濕先得呀..
有睇COMIC呀....不過好似笠左好多呀啲劇情.....

我估會出兵長個師傅.....:he:
大家午安.........:)
各位師兄午安呀,好耐冇出現,各位好嘛?我好鍾意隻sr大帝,勁好屈!唔洗就下就下。
近來部電視壞左,有冇師兄有55吋介紹下?另外,屋企人終於比我造個組合櫃放電視,預留一部分放玩具,有冇師兄有造櫃介紹下?白龍兄可否指教下?萬謝!
耐冇出現,因忙於工作,而且砌緊隻MG Hi nu, 希望今個星期完到啦!
wpc 發表於 29-4-2015 03:36 PM
各位師兄午安呀,好耐冇出現,各位好嘛?我好鍾意隻sr大帝,勁好屈!唔洗就下就下。
近來部電視壞左,有冇 ...

電視一定唔SUGGEST買KOREA BRAND.........我本身用緊SONY...幾唔錯呀....WPC兄可考慮佢新出嘅4K SERIES.......