Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

good!!!tks for sharing
howareuuu 發表於 2-3-2011 10:50 PM

one more.:73:
買金毛獅王好過
cybster 發表於 3-3-2011 01:53 PM
:73: ......我諗大部份合金迷想法同你一樣!
頭像被屏蔽
old photos
Macross長谷有洋 發表於 3-3-2011 02:18 PM
見到長谷兄的舊相真高興,我相信你D玩具一定超多,當時可以Display玩具的空間已不足,多到有D搭電梯的感覺(講笑:DD )希望以後你影多D正相同大家分享就好了!呢兩幅相令我想起以前.......一屋都係玩具,想好好display果D超合金都有困難.......不過你比我好了.....睇下我D舊相:cool: .......我一年前就係咁玩玩具的了!

yeah!
已訂
howareuuu 發表於 3-3-2011 02:49 PM
金毛訂要多少?
兩隻戰艦都幾重手,論大和號我覺得芳舊版好D,多D 野玩
見到長谷兄的舊相真高興,我相信你D玩具一定超多,當時可以Display玩具的空間已不足,多到有D搭電梯的感覺( ...
323 發表於 3-3-2011 03:08 AM

:shiny:
I don't think I have even 1 % of your collections. :64:
I don't think I have even 1 % of your collections.
Macross長谷有洋 發表於 3-3-2011 07:19 PM
:cool: ......唔會誤會係貨倉.....係我舊屋個廳.....
兩隻戰艦都幾重手,論大和號我覺得芳舊版好D,多D 野玩
wpc 發表於 3-3-2011 07:10 PM
其實造功真不錯.....但我唔鍾意Display戰艦......放一隻用左幾格機械人位!
:shy: ......我又黎張天威!

:shy: .....下星期開始有多D舊相了!

323兄你舊屋好似我而家既屋企呀!希望有一日我都有自己既玩具櫃啦!
323兄你舊屋好似我而家既屋企呀!希望有一日我都有自己既玩具櫃啦!
wpc 發表於 3-3-2011 08:35 PM
:$ ........我都搞左好耐先有個合金櫃的!努力呀wpc兄!

........我都搞左好耐先有個合金櫃的!努力呀wpc兄!
323 發表於 3-3-2011 20:48

真係好令人羨慕呢...:67:
頭像被屏蔽