Toysdaily 玩具日報

查看: 11621|回復: 30

[玩具攝影] 壽屋 ZOIDS HMM 塞纳巴斯帝國軍團 (特別嗚謝奇夫~)

近來愛上左壽屋zoids hmm 簡直係一發不可收拾,家中仲有10盒未完成:Q 我知好多ching細過或多或少都有接觸過zoids , 所以今日出post比大家再回味一下:52:

同埋係度我要特別多謝 奇夫:handshake: 好多謝你成人之美讓左隻限定格林黑虎比我,依隻係香港已經無啦,仲要咁平:D

最後祝 奇夫 入住新屋愉快,小朋友健康快樂長大,一家人開開心心:43: 我之後都會出POST~希望你之後唔玩都來睇下~:)

帝國軍團:74:

我最最愛的格鬥金剛:D

共和國暫時人丁單薄:o

奇夫我應承過你完成後比你睇架:handshake: 依隻就係我地架格林虎你記唔記得ar:$

你真超強呢! 我所有都未砌呀!
回復 2# akcw168

CHING加油AR我都整左好耐~難整過MG ar
我想知邊頭有得買!!!!
very nic pic
good toys
是素組加貼紙嗎?

我都有黑豹同限定虎未砌=-='
猩猩真係太費...要遲d先買
黑虎...唔知入唔入好....XD
回復 5# 果汁先生

係ar ching:)噴埋消光靚仔灑~猩猩好少有啦:no:係好野來haha
回復 4# as10111230

CHING請CHECK PM:handshake:
Zoids~ 支持呀!:71:
等緊烈刃魔龍4月再生產:shiny:
回復 8# 哨牙囡

如果可以六魚樓下就GOOD啦:D
I only like bugs & tortoise

:$
整個軍團好有氣勢!
好令呀:handshake:
我都想有1隊><
想請問下大大係咪有上色?同埋應該用咩色呢?
thx:64:
回復 10# ygat2005

正ar ching:65:
回復 12# pekachu

CHING我用MR COLOR金銀噴罐,噴左D爪同牙,用GUNDAM筆上墨線,再噴消光搞掂~:65:你有無玩下ZOIDS AR~?:52:
回復 11# fb.workshop

THX CHING:61:你幫D模型舊化同上色真係好靚:43: