Toysdaily 玩具日報

查看: 3717|回復: 14

[其他] ENTERBAY 風雲II系列 取貨限期通知

Customer Advisories 客戶通告

各位專貴的客戶,由於風雲II系列的人偶上市已一個月了,因為反應熱烈;如預訂之客人還未提取貨品,請於2011年1月31日前親臨專門店取貨。如逾期取貨,本公司將視為放棄訂單及訂金處理,而你所預訂的產品將會轉售給在等候名單的客戶。(如想延遲取貨,務必事先通知專門店之職員或致電:2332 3615查詢)敬請留意!
另外,ENTERBAY專門店將會在2011年1月26日(星期三)照常營業;ENTERBAY專門店的農曆新年假期為2011年2月2日至2月11日初十(2月12日)啟市。
預祝大家兔年快樂,心想事成!

轉自
http://www.enterbay.com/blog/?p=1379
1早唔退訂,現在才撻訂.無可能:@
:67:weekend 抽時間去攞

:ar:唔夠貨派就唔夠貨派啦!零舍麻Q煩
各位專貴的客戶,由於風雲II系列的人偶上市已一個月了,因為反應熱烈;如預訂之客人還未提取貨品,請於2 ...
MAX 發表於 19-1-2011 02:24 AM

反應熱烈 ~ 係真唔係呀??
反應熱烈 ~ 係真唔係呀??
riderfun 發表於 19-1-2011 10:32 AM

真架~~ 我多人媽佢都算反應熱烈 ~ :34:
好似D餐廳趕客埋單打佯咁:57:
顧客等足年幾....佢就2-3個月就話人唔拎當撻訂...好無情啊 :45:
下.....
咁都仲要比返說話d 消費者聽....
不得了:(
好彩我從未幫襯, 亦冇打算幫襯佢:34:
唔係喎, HT都係架喎, call 左之後一個月內要拿, 如果唔係就當你唔要架喎.
唔係喎, HT都係架喎, call 左之後一個月內要拿, 如果唔係就當你唔要架喎.
黃金雙子薩卡 發表於 19-1-2011 10:09 PM

早幾個星期, HT 打黎問我攞左d figure, 未既就去攞返...

不過我已經攞左好耐~~
好差下喎, 自己Delay左咁耐就得
頭像被屏蔽
有貨攞都係之前有N個人梘個哂D蘿底橙啦!叫人點買得落手呀!
enterbay係咪轉左地址呀???