Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 模型玩具CRAZY SALE

Brother CoCo, as a royalty customer for your company, would you ask your colleague to carry out a re ...
Douglas.M.Saint 發表於 18-1-2011 06:20 PM

:71:
I will bring peanuts there myself
otherwise i'll be bored >) price boring
已經俾左個"彈"樓主:77:
sic 52 kabuto 同 robot魂隻reborn有跳樓價
lee兩隻算抵,可以一買
deepz 發表於 18-1-2011 23:22

呢D先叫開倉嘛!:38:
呢D先叫開倉嘛!
hitsu 發表於 19-1-2011 03:12 AM

去到都唔知仲有冇姐
Yes, the sale is very "crazy" when its charging higher then the street price! :50:
or "crazy" is refer to the buyer?? :30:
去到都唔知仲有冇姐
魯烈火 發表於 19-1-2011 08:06 AM

無乜可能見到有 ....

除非真係同人人鬥早排隊 , 但值唔值得咁做呢 .....
wait for CRAZY sales report
sic 52 kabuto 同 robot魂隻reborn有跳樓價
lee兩隻算抵,可以一買
deepz 發表於 18-1-2011 11:22 PM

除非去做徹夜組, 否則這些機會....
我唔係唔想買...但真係無位了...可唔可以免費租個倉比我放玩具..唔係你地d野咁死大盒..我屋企豆膶咁細...點玩呀!!
support support~~
但係樓主潛咗水
唔蒲頭添
Brother CoCo, as a royalty customer for your company, would you ask your colleague to carry out a re ...
Douglas.M.Saint 發表於 18-1-2011 06:20 PM

thx版主幫我地俾意見呀! 不過我諗如果佢主要係黎賣廣告的話, 未必會再睇返呢個POST, 可能P.M.佢會仲易D...
講真, 上年去過一次, 真係買得落手的只係2魚4蟹的MG藍色機, 其他大部份都貴過街, 我見到有D父母帶埋個細路去揀其他模型,
我當時真係想同佢地講一句, 唔好係度賣, 仲貴過街好多, 令佢地知道其實而家D玩具唔係想像中咁貴, 等佢D細路都有多D機會買到玩具...
thx版主幫我地俾意見呀! 不過我諗如果佢主要係黎賣廣告的話, 未必會再睇返呢個POST, 可能P.M.佢會 ...
kyostanley 發表於 19-1-2011 02:38 PM

佢地就係主要昆D家長~~ :80: 下次我遇倒都會同佢地講~~ :71:
我去過一次,試過大大聲企喺堆模型前面大聲自言自語:「千O達仲比過佢!」:34:
thx版主幫我地俾意見呀! 不過我諗如果佢主要係黎賣廣告的話, 未必會再睇返呢個POST, 可能P.M.佢會 ...
kyostanley 發表於 19-1-2011 02:38 PM

我去到通常都一路行一路講電話,因為朋友都想我報下d驚嚇價俾佢聽,
我就總會走到d父母身邊
然後一定講:好貴,重貴過搭程的士去旺角買,買果個正傻仔:77: