Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] MG ReZEL Commander Type

今次呢隻MG玩落其實可動有部份係不及HG﹐例如兩個股關節因為要就左右群甲件變形件﹐所以唔可以叉太開
驚喜在就算將支炮收o係後面隻野都企得好穩陣
搞到想砌埋其他幾部Z系既機體添﹐不過暫時都唔打算變形住啦﹐Z系列既變形好麻煩
買左普通色既人介唔介意貼下普通色係點樣﹖想對比下買唔買埋好

電話相﹐希望大家唔好介意啦

OT:  When will u come back to HK?  :)
oversea player?
OT:  When will u come back to HK?
Douglas.M.Saint 發表於 16-1-2011 11:44 PM

我o係香港啦:80:
OT:  When will u come back to HK?
Douglas.M.Saint 發表於 16-1-2011 11:44 PM
I forget to tell him go yesterday City U gundam models show n gundam party :oh:
but tell him next time gundam party is 20feb n @ third sunday @ each month
:71:  ReZEL, good
Thanks.  I can't wait for mine.
我現在很少砌模型...但不時也留意,此隻好型
那麼快完全!:71:
多謝大大的分享及製作報告

有點心癢~~~