Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 玩具大廈2011 (告別篇)

請問大大的tower 在那入手的?
我的MIA GP03 只有貨櫃了...搬家時不見了那"核心".......:56:
好野喎!咁樣影鏡櫃樓主都入唔到鏡?利害!
常威 發表於 16-1-2011 21:51

常大, 樓主用 Tripod !!! :77:
買D 泡泡袋PACK 起佢,放入紙箱!
你所講別墅,係指同一間屋另一位置,定係新屋?

如果前者,小心 D ,點都冇問題啦!
如果要搬屋,就一定要入盒!!!!
入左盒好d~~~唔係搬好易爛 :58:

其實我唔覺會影響風水~~~我自己都成日病~~~:( 除非您放D恐怖野
回復 11# Douglas.M.Saint

I need to move them back to Macau from China, so I guess putting them back into boxes would be the right call. But it may take me a year to do that. Thanks for the advice Douglas Bro.
回復 18# pkric
Good idea, i would give that a try. Thx c hing.
請問大大的tower 在那入手的?
我的MIA GP03 只有貨櫃了...搬家時不見了那"核心".......
saihttam 發表於 17-1-2011 02:33 AM

買返隻HG補上:36:
回復 19# Garycharm

系另外一間屋,今次應該幾大工程。
回復 20# 黑色三連敗

無辦法,風水野我吾識,無為同老人家坳。 Ching 保重身體要緊。
我隻MIA GPO3D就無咁幸福,砌咗一次就長埋牆角:unhappy:
講開風水, D figure 係咪屬於煞氣重, 同埋易招dirty thing呢?
回復 27# Hikari

主要話系煞氣,不利健康。
頭像被屏蔽
:71:what a nice cabinet !!