Toysdaily 玩具日報

查看: 10976|回復: 8

[活動展覽] C.M.M.G x 澳門積木會 2011 晚聚實況報導

C.M.M.G x 澳門積木會 2011 晚聚於1月14號晚上舉行,席間有交換積木禮物活動、LEGO Board game同抽獎,交換積木禮物以LEGO產品為主,亦有日本MEGA BLOK 及韓國OXFORD產品;部份朋友開心得即時拆開禮物組合把玩。全部參加者均獲得3份或以上禮物(包括交換禮物及人人有份的抽獎),部份新會員更獲得5份以上禮物,人人滿載而歸!LEGO Board game考創作力、速度,不論新手老手均打成一片,十分高興!

在此嗚謝以下贊助者:

新世廣告設計
大家好物業
Mr.Felix
澳門積木會管理層團隊

What a happy gathering and hope TD will held one soon............. :shy:
What a happy gathering and hope TD will held one soon.............
Douglas.M.Saint 發表於 14-1-2011 07:29 AM

if TD hv i will join
請問呢盒lego 香港有冇得買?:love:
請問呢盒lego 香港有冇得買?
verywai 發表於 14-1-2011 03:19 PM

未見過~~~~~
請問呢盒lego 香港有冇得買?
verywai 發表於 14-1-2011 03:19 PM

x2 :64:
回復 4# verywai

有呀~~ 好似山林道街尾個間商場見過~~ 唔知仲有冇
What a happy gathering and hope TD will held one soon.............
Douglas.M.Saint 發表於 14-1-2011 07:29 AM

:shiny:係既話, 我都想JION TOGETHER:shy:
回復  verywai

有呀~~ 好似山林道街尾個間商場見過~~ 唔知仲有冇
superhin 發表於 14-1-2011 08:47 PM

山林道街尾個間商場---where ??