Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: BBQ6712

[改造交流] hottoys t1戰損自改

X2
只要身上加埋彈孔就perfect啦
在下都係等買呢隻咋
Oldcat 發表於 13-1-2011 06:58 PM

我都想,但因為件皮褸太難搵,唔係咁捨得整穿佢,搵多件先啦
BBQ's custom is the best !!! how did you do it ??!!
hunterelf 發表於 14-1-2011 09:28 AM

用辣雞整穿個頭既盲眼位,在世紀媽咪買左個平價爛頭,cut果part出黎,然後塞入去再補泥封好,塑番個爛面皮同小量的機械,補小小噴筆同執一執d色,一晚搞掂,
唔該晒...~不過冇了....
nam501xx 發表於 14-1-2011 04:43 PM

實在係難搵,我都搵左好一段時間,週圍都冇,搵到呢件巳經係萬幸!!!
不過你呢件真係好fit, 市面好少咁大件fit到呢個body....

實在係難搵,我都搵左好一段時間,週圍都冇,搵到呢件巳經係萬幸!!!
BBQ6712 發表於 14-1-2011 05:51 PM
不過你呢件真係好fit, 市面好少咁大件fit到呢個body....
nam501xx 發表於 14-1-2011 06:19 PM

我都唔明saturday toys點解會整件咁既褸,係完完全全同戲裡面同款的,但褲又唔係喎,而且當時都未出呢隻ht阿諾,但係又fit到o岩o岩好,因為第二d皮褸就算個身得個手袖都塞唔入,呢件真係好冇厘頭地完全中晒的
回復 32# BBQ6712

Anyway, Support :71:
回復 31# nam501xx

For your reference:78:
Thanks!! 而家比較難搵,, 再努力:67:

回復  nam501xx

For your reference
evilalive 發表於 15-1-2011 11:16 AM
Super勁 I like it a lot.
Strong !!!!!!!!!!!!!!!
how can you make this eye   :63:
掂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :handshake:
改得好勁, 如果唔係見過未改之前個樣, 仲以為係HT出品的~