Toysdaily 玩具日報

查看: 8872|回復: 23

[活動展覽] C3 日本動玩博覧2011 @Hong Kong

C3 in Hong Kong 2011 (C3 日本動玩博覧2011)
開催日時:2011/3/11-13
開催会場:香港會議展覧中心 3FG
主催:C3 in Hong Kong 実行委員会
http://www.animeanime.biz/all/2010100805/?ec3_listing=posts
@@"WOWOW~
今年係會展搞添?!
其實係展出的咩? 好似動漫展咁?
唔知使唔使好似前年咁提前買飛呢?
頭像被屏蔽
成堆日文, 唔知展乜
成堆日文, 唔知展乜
superterry 發表於 13-1-2011 11:55 AM

的確冇交代話會有咩特別野
唔知使唔使好似前年咁提前買飛呢?
山吹老師 發表於 13-1-2011 08:34 AM
I think if U ready want to go 提前買飛 is better
1/ last time have ticket line is faster than havent
2/ $ must need to pay , last time I also 提前買飛 @OK
last time 似動漫展咁 , have many shop for U to buy toys,books,comics,bandai toys,seiya things,bicycl ...
S20081997 發表於 13-1-2011 12:15 PM

請問師兄當年隻gundam fix 魂展重高達大約幾銀,我對呢隻10分好奇有d中毒,我入gundam坑不足一年 ,想了解吓  ...不記得吾緊要的,先謝謝...但張圖好毒!!
新年過後~又要出血:70:
頭像被屏蔽
回復 12# godofcat

是的是這個,wa..1隻金牛....而家冇可能了..真的感謝你告知,thanks!!
GFFMC 重高香港夜景版 should be 15fish at c3 HK 2009
又開倉,又C3......
荷包就穿窿喇:56: