Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [轉貼][型•到•爆]Everyone Has A Dark Side: Shadow Scyther (FPJ 黑-洛迪文甲)

上次轉貼了某著名TF論壇的玩具新聞,被某會員在兩邊的post中冷嘲熱諷,非常"銀"耳,
之後也不再轉貼了,但這次的相片非常震撼!!實在太~~~~~~有型了!!

老實講,黑甲整體效果不比紅甲來得討好,但紅甲的新頭實在太糟糕了,這個黑甲的口罩頭卻型到不行:*

這把大鏈雖然型,但還是紅甲的十字弓較吸引:handshake:

黑化的roller:D

這就是霸氣!!!:*
似乎本體的火焰線條跟裝甲的不太相配呢, 不過面罩又真的變得不俗了~
唔...胸裝甲的銀色部分改成紫色可能會更好?
I have keen interested in it but................

It is impossible to get the Dark Rodimus...................... :56:

Where I can find them??? :63:
I have keen interested in it but................

It is impossible to get the Dark Rodimus....... ...
Douglas.M.Saint 發表於 12-1-2011 11:12 AM

綽號限定魔人的您都入唔到?:@

講起來,阿苦有二手沒盒的鏡像麥,牛五:Q
依批野真是貴到痴線:die:
似乎本體的火焰線條跟裝甲的不太相配呢, 不過面罩又真的變得不俗了~
唔...胸裝甲的銀色部分改成紫色可能會 ...
手榴蛋包飯 發表於 12-1-2011 11:04 AM

我覺得黑同紫本來就唔夾了:(
雖然邪氣十足,但我真是不覺得靚:cool:
:handshake:令呀, 黑紫色巧型:shiny:喺邊可以入手架, 可否PM小弟
令呀, 黑紫色巧型喺邊可以入手架, 可否PM小弟
ZIN 發表於 12-1-2011 02:10 PM

真係唔知,單是本體已經是限定限量品,件甲都好像唔係普通貨...:unhappy:
都只係可以睇....唔該晒樓主分享,
不過唔知MP又會唔會出隻黑洛呢?:36:
都只係可以睇....唔該晒樓主分享,
不過唔知MP又會唔會出隻黑洛呢?
virtualman 發表於 12-1-2011 09:02 PM

可動性...不大,鏡像是很少量的玩意了:(