Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Y 記一條輝機又有靚價?

Sorry,唔好意思,小弟不是特登搞大大。

而係前排玩唔掂隻六神,找資料,bookmark左你個口不對心pos ...
godofcat 發表於 12-1-2011 11:50 AM

橫掂個相機壞左又有時間,不如滲下線同埋痴下貼紙先啦!:D

ps. 痴貼紙記住痴之前,用棉花棒點小小白電油(火機油),抹一次要貼既地方先好痴,確保冇手汗、手油、塵先至好貼,如果唔係過一排就會甩出黎架啦!
:67:
R.B.大大,我好想知gprs係咩嘢,可否指點一二?
godofcat 發表於 12-1-2011 11:43 AM

GPRS......係我同我老婆iphone用緊既apps.........:42:
頭像被屏蔽
但係有時已經約晒其他獵人丫MA.....
甩人底好似唔係咁好....
sam1984111 發表於 12-1-2011 11:58 AM

:!未結婚前係男人揸莊....結婚後大事男人話事....小事女人話事.....但點分大事與小事...係由老公決定:!
GPRS......係我同我老婆iphone用緊既apps.........
常威 發表於 12-1-2011 12:04 PM

:42:次次search到您座標隔離緊有個 "B"字.....:42:
頭像被屏蔽
唔,唔通係CIA,KGB,MI5 都用緊嘅最新科技:全天候位置追蹤?

常兄,祝好運!
godofcat 發表於 12-1-2011 12:17 PM

iphone既game就途毒d青少年,d apps就搞已婚男!iphone真係害人不淺!:42:
iphone既game就途毒d青少年,d apps就搞已婚男!iphone真係害人不淺!
常威 發表於 12-1-2011 12:24 PM

唔想俾人追蹤咪狂上TD用晒d電囉
多謝提醒,其實相中已經滲左ssp。主機我鐘意白雪雪多d。

努力中。
godofcat 發表於 12-1-2011 12:06 PM

????????滲左ssp?真係睇唔到!:50:

呢架1A之前我用銀油滲線!:35:

等我又抽下水先~~~~~~~:43:

圖中1J係舊版1/60,已經俾左人lu~~~~~~:78:

????????滲左ssp?真係睇唔到!

呢架1A之前我用銀油滲線!

等我又抽下水先~~~~~~~ ...
常威 發表於 12-1-2011 12:34 PM

又唔見你俾我:79:
此乃常兄家事....小的只可說.......六神得來不易
Warmblood 發表於 12-1-2011 12:00 PM

兩字可言:中伏:67:
又唔見你俾我
elvischoi 發表於 12-1-2011 12:36 PM

你要黎做乜jack?人係要向前看架嗎!舊既1/60俾你都唔好愛啦!隻重金屬腳成日跌,一陣好似warmblood大大咁dup爆隻腳趾要入醫院就攞黎搞嘞!:67:
再下一城,搞下氣氛先!:he:

頭像被屏蔽
再下一城,搞下氣氛先!
常威 發表於 12-1-2011 12:41 PM

炸人post呀:he: