Toysdaily 玩具日報

查看: 3719|回復: 13

[玩具報告] 唔使 Bid It ... 炒家? Just Beat It !

頭像被屏蔽
你就好啦,可以請假去攞,我仲要整日心掛掛中毒地工作,放工先可以攞。:56:
你就好啦,可以請假去攞,我仲要整日心掛掛中毒地工作,放工先可以攞。
freelander77777 發表於 10-1-2011 04:11 PM

帥兄毒癮非淺~~
回復 3# barrybaby

接近傾家蕩產的階段!!一個月平均可以用接近10k買ht !! 新品或Auction!!
個人覺得 BAD最正
回復  barrybaby

接近傾家蕩產的階段!!一個月平均可以用接近10k買ht !! 新品或Auction!!
freelander77777 發表於 10-1-2011 04:28 PM

77777兄果然係米王~
      大大有冇咁多位display??
之前我有pose過家中的情況!!現在情況巳漫延全間屋了!!:69:

[個人收藏] New Member In The House ((((((Photo added)))))
之前我有pose過家中的情況!!現在情況巳漫延全間屋了!!

[個人收藏] New Member In The House ((((( ...
freelander77777 發表於 10-1-2011 04:51 PM

恭喜大大~~~~
:66:

freelander77777 發表於 10-1-2011 04:28 PM

10k every month:@
點解大家可以離咁大題......
呢隻我今日都取了,返到屋企真係覺得很爽~~
但硬係覺得個眼神差少少
點解大家可以離咁大題......
呢隻我今日都取了,返到屋企真係覺得很爽~~
但硬係覺得個眼神差少少
LeO涼介 發表於 10-1-2011 10:59 PM

樓上位是來借他人版面傾閒偈的:x

By the way, Beat it is good!

樓主可否幫MJ擺個classic姿勢既前面黎望下?

PS是否DX?? 眼球可動嗎?

MJ 真係會長出 ~ 大把造型呢
個人覺得哩個 MJ 最正~~ :handshake:

供樓咁供 :(