Toysdaily 玩具日報

查看: 4026|回復: 18

[分享討論] 港產江湖片負面問題..

港產江湖片負面問題..
今日睇和味蘇介紹韓國菜餚..
原來韓國人睇得港產江湖片多..
竟然誤會以為香港十分多黑社會人物,
誤會以為香港人治安十分差?
不敢來港旅遊,消費,定居等等..
怎麼辦?
外國電影有冇影響到當地旅遊民生?
港產江湖片負面問題..
今日睇和味蘇介紹韓國菜餚..
原來韓國人睇得港產江湖片多..
竟然誤會以為香港十分 ...
Delight986 發表於 10-1-2011 12:14 AM

韓國人真白癡:34:
相信公仔箱嘅戲言?:(
其實唔止韓國人係咁, 以我自己經驗而言, 好多外國人接觸左港產片都覺得香港好危險
Maybe back to MARS is the only option.:67:
節目中吹下水唔好咁認真:(
其實唔止韓國人係咁, 以我自己經驗而言, 好多外國人接觸左港產片都覺得香港好危險
Squall 發表於 10-1-2011 09:29 AM

以前又以為個個香港人都識功夫:DD
咪即係好似好多港男睇完日本AV, 以為日本女仔會好似AV咁正, 咁好玩.........
咪即係好似好多港男睇完日本AV, 以為日本女仔會好似AV咁正, 咁好玩.........
暗黑王風雷 發表於 10-1-2011 05:05 PM
去過日本都知,真係一街都豬排,而且個個化妝都一樣
小弟有位朋友都娶左個日本藉太太,但根據朋友既口供........真係唔好太期望佢地床上表現好似av女咁放咁淫囉
唔覺得喺港產片負面問題,只覺得有啲韓國人原來咁愚昧!
gt3ian 發表於 11-1-2011 03:33 AM

唔只韓國佬啦! 美國佬夠睇完 kick-ass 之後又照跟! 重白痴:(
頭像被屏蔽
只係吹下水 , 講下笑 , 唔好咁認真 .......

你睇下佢住邊(真係豪宅嚟架) , 再諗下佢受咩教育先 ........ 講下笑 , 唔好太認真
咁應該拍多D有關係街圍毆中國同胞既電影...
等D中國同胞唔敢黎香港...
:71:
頭像被屏蔽
咁應該拍多D有關係街圍毆中國同胞既電影...
等D中國同胞唔敢黎香港...
小堅 發表於 11-1-2011 02:25 PM

而家港產片要賣大陸,你呢個諗法無乜可能lu,燦哥打港燦可能就得:34: