Toysdaily 玩具日報

查看: 10550|回復: 50

[個人收藏] [價錢帖] 2011年首入- Max VF-1A 祖拿達軍服

:(

:78:

:)

:!

[別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿!]:78:

估唔到新既一年,第一件入既「玩具」竟然會係一套Barbie衫!:42:

不過拆開一睇,又真係幾精細既~~~~:$

喂!埋黎睇,埋黎揀!麥斯老笠左人地件衫!

大家一齊睇下!買番黎就係咁,盒都冇個!:what:

價錢牌!(喂!有出價錢架唔該!) 超過10算!點搞呀?:67:

拆左包裝,就係得咁多!人仔都冇隻:Q

件衫就係咁,拉開YKK,仲有件連身背芯仔!好似好detail.....好似!:handshake:

背芯仔既勁喉位,有個扣同埋魔術貼!:78:

試穿!圖中可見條褲只係得褲管!感覺似女裝襪筒!帶埋頂帽又唔著衫,突然感覺好gay!:@

背面!個襪筒後面亦有魔術貼,方便穿著!:65:

Full Dress Up!唔知點解件衫好擁腫!個企領又鬼咁高,遮住哂個頭!個手袖又鬼咁張!唔知係咪方便郁動!:67:

著衫後最大可動!睇落都叫自然!:D

影到咁上下,原來應該影埋變成GERWALK形態,不過由於夜深同太凍既關係,決定不日完成!

後記:
呢套野老實講句 - 可買可唔買!感覺好似廢話,但係現實歸現實,成八千幾yen,得果件衫,褲都冇條!如果唔係死忠fans真係好難出手!我自問唔係,只係因為之前見yamato好耐冇出過元祖Macross product,所以先至訂件衫充喜吓!

如果閣下曾經鍾意過呢一幕場景,屋企又有隻麥斯1A企左響度睇到悶!加上銀包又有多餘銀兩,不妨一入!

謝收睇!
:77::77::he::he:
S20081997 發表於 7-1-2011 11:20 PM

咁快呀你?唔駛沖涼咩?:67:
咁快呀你?唔駛沖涼咩?
常威 發表於 7-1-2011 11:21 PM
唔駛but want to eat somethings coz ready very cold :69:
手工真係吾錯, 雖然吾係好 FIT, 但再諗返, 佢偷左人地件衫去著, 吾 FIT 係正常 WOR, YAMATO 做得好! :34:
但缺點係價錢的確好貴下 ... :70:
手工真係吾錯, 雖然吾係好 FIT, 但再諗返, 佢偷左人地件衫去著, 吾 FIT 係正常 WOR, YAMATO 做得好!  
...
BlackAce 發表於 7-1-2011 11:42 PM

你呢個諗法我都有諗過!但係over size應該係為著衫同埋可動著想!:67:

其實佢可以做到爛手踭仲好啦!會似好多!:51:
I cannot accept the YKK.
頭像被屏蔽
I cannot accept the YKK.
Panzer 發表於 8-1-2011 12:14 AM

用筆地補左佢再噴金屬油囉........笨!:ar:
都係個句,有得買嘅時候,明知自己想要都為東為西而唔買,到絕版無貨就後悔莫及

呢d"玩具"可能無 ...
godofcat 發表於 8-1-2011 12:19 AM

講得冇錯!正所謂:有食唔食,罪大惡極!:74:

同埋我唔想再做後追王!:*
[別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿!]

估唔到新既一年,第一件入既「 ...
常威 發表於 7-1-2011 11:18 PM

..my 1:1 Uniqlo down jacket was only 799...:(
頭像被屏蔽
妺仔大過主人婆...不過套衫真係好正, 大大買得好
鍾意ge就吾算貴..:77:..恭喜入手..呢件衫再版ge機會真係難講..想後追都無..
我覺得個cuting已經好fit...  再細d都幾難著:(