Toysdaily 玩具日報

樓主: mickeyandminnie

[玩具報告] 肥趣今日起做85折

回復 24# godofcat

特價的意思

係特別貴的價錢!
What a feel is. This time they really don't want to make discount to the popular products ! Instead, they are trying to sell those "Dead" products !
:45:HH 同TKO 會有5同价出現...同埋有D貨會收埋有D會變特价...今日入咗新世紀黑三一2号机...生伯伯乘85平過一扭...
其實肥趣仲有無天元突破既轉輪賣?
尋日行過
我主要留意神話
冇咩平野,大部分折左同MK差唔多,係平#蚊咁上下
神聖衣冰河折左38X,舊青銅(冰河,瞬,紫龍)折左28X-29X
回復 21# godofcat

請問TKO今日仲有無六神呢?
頭像被屏蔽
我落樓行過,重有。
godofcat 發表於 9-1-2011 15:17

thx....
想問有無大大知唔知北角分店有無 rider ooo dx 電單車?
想問有無大大知唔知北角分店有無 rider ooo dx 電單車?
rayliww 發表於 9-1-2011 06:11 PM
依家三間都無
其實各師兄想知邊d仲有無貨最好方法就係打去肥趣問
因為有時會睇漏眼或者轉個頭就賣哂都唔出奇
無謂白行一趟跟住求其買d野當到此一遊啦:(
昨日HH入了SHF W Heat / cyclone 孖裝共5魚半
回復 43# alleniverson

請問大大hh 仲多唔多貨.....

p.s. 有冇大大知tko那間有冇 heat/ cyclone sets?  thx
我想買山口胡廸, 上星期北角仲有, 不過未85折, 唔知而家仲有無呢 ?
回復  alleniverson

請問大大hh 仲多唔多貨.....

p.s. 有冇大大知tko那間有冇 heat/ cyclone sets?  ...
幾何 發表於 10-1-2011 11:07

尋日見各有幾盒...不過luna set 冇折...