Toysdaily 玩具日報

查看: 6894|回復: 13

[玩具報告] 玩後評語 - Hot Toys - Batman 稻草人 & Michael Jackson BEAT IT

MJ 有驚喜 !!! 我覺得最似呢隻, 希望 Moonwalker 更正, 又是大量手掌可以 set pose.  最可惜是 Milk 講有表情的 all rejected, 否則如出 "尖叫" look .... 就真是太 perfect 了!

不如 HT 有機會將 Not Approved by Licenser 的頭雕展覽就好了.

真心話, 本來最期望呢 set, 但個人覺得最失望.

配件少, 面具不能脫下 ( 返而 kubrick 可以!!! haha ).  也沒有位置可以看到面相和頭髮.

但本人一向都喜歡收集壞人角色 .... 加上電影拍得好 !!!  所以唯有收下, repaint 和舊化是走不了的 !!!!

最後 ....... 如果你剛開始入坑 .... 我會推介新出龍哥, 呢幾隻大家好似好 high .....  未又係 "限定2個字 lor ..... "   大家唔好介意.

今日好鬼趕, repaint 完再用 DSLR 影相同大家分享. :64:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
個人覺得mj 個樣好似怪怪地
barrybaby 發表於 3-1-2011 11:41 PM

認同...個嘴同對眼....
barrybaby 發表於 3-1-2011 11:41 PM

MJ 真人個樣仲怪啦:34:
MJ 真人個樣仲怪啦
Hamjim 發表於 3-1-2011 11:46 PM

beat it 個時個樣一d 都唔怪好型~
由於我冇batman original custume ...呢對batman set 可以說是補償....
我又係最喜歡mj 果隻..雖然未算好似..^^
batman你講得o岩.唔係限定我唔會入..麻麻吸引..剩係想擺稻草人出黎display..

但我睇 MV compare 又 ok wor ..... 但無表情真係好可惜.
頭像被屏蔽
我唔玩HTfigure, 但係都覺得隻MJ唔錯!
我雖然係 Batman Fans 但唔想擺隻咁核突嘅喺屋企!限定都係咁話啦!!:38:
影得不錯.