Toysdaily 玩具日報

查看: 15256|回復: 23

[個人收藏] 玩左近30年玩具 整個靚櫃 post下d玩具 PART 2 (天威勇士珍藏)

獅人鳳...唔小心玩爛左隻腳 :* .......

一向都唔玩拉打, 點知就比呢隻w KO....之後...一發不可收拾 :no: .....呢層好亂....後面D SIC睇唔到啦..................

天威系列超喜歡
而且某D角色極之難買....貨車兄弟絕對係我最愛玩具頭1, 2....其實9成角色都儲齊, 不過都係空間有限
其他角色他朝一日希望有機會比大家開下眼界....在此如果有儲天威玩具既朋友, 不妨留言傾兩嘴:35:

3變占美, 好彩10年前已經搵到(其實細個果陣都唔知呢隻野出過玩具)...如果唔係都唔知點算.....早排係懷x閣見到...不過已經係天價......

貨車哥哥 :handshake: ....某年送給自己的生日禮物~

貨車弟弟, 其實兩兄弟個模大致相同, 哥哥多支炮, 頭套及車頭(腳板)唔同

續PART 3
師兄, 我想問有無岩石人, 可以變恐龍嘅化石人同埋寶石人睇吓呀~ 我記得細個嗰時喺九龍一間玩具店見過, 之後搵咗十幾廿年都搵唔到喇:die:
wow, classic stuff~~
好想睇埋大大d sic :p
:$ 珍品

我都用左好多年先集齊全員,下面開合個D係有聲同會發光架

[/IMG]

很多呢! :shiny:
好強大呀~~~
回復 2# nea
呢個系列儲齊曬:36:.....我希望有時間可以擺曬上黎啦....
回復 6# polar_bear

細細盒果d我齊左天威系例(即係20號果隻盒), popy版欠幾隻...仲未搵齊.....
Great collection. Thanks for sharing!
回復 4# reita

SIC只係買左近期HIT果幾隻....拉打我只係新手啫...
回復 9# 我很快

好感動終於有人話俾我知佢可以完成到我完成唔到嘅心願:79:
我一定會等您o架~
唔駛急, 慢慢影, 影靚d, 影齊d... 不過最緊要快:p
因為好心急呢~ :handshake:
十卜:43:
我就只係得個主角
btw﹐獅人鳳隻腳係點樣玩爛左﹖唔係關本身Quality事﹖