Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 玩左近30年玩具 整個靚櫃 post下d玩具(更新相片問題) PART 1

very touching to read ur TOY STORY!!!very nice to see ur collection!!!.i am also is a toys collector over 20 years!i just want tell u!YOU ARE NOT ALONE!!!HOPE CAN SHARE SOME COLLECTION TOPIC WITH U!!
頭像被屏蔽
:handshake:......多謝你支持....玩具真係陪伴我地渡過唔少歲月.......不過呢條路真係唔知行到幾時....
:handshake:......多謝你支持....玩具真係陪伴我地渡過唔少歲月.......不過呢條路真係唔知行到幾時....
......多謝你支持....玩具真係陪伴我地渡過唔少歲月.......不過呢條路真係唔知行到幾時....
我很快 發表於 29-10-2011 06:13 AM

永遠行唔完, 我覺得呢d係終身興趣,唔會停,只要玩玩具果把火仲係度
喔.好多.好多
裡面有好多我想要的啊
大大.你太厲害了:50:
Wow, 好多正野...
其實我一直以為高迪安 = 天威勇士 :55:
So many good toys! Thanks for sharing!:50:
厲害!~~~~大開眼界~~~:shiny:
有冇師兄有儲乖乖食品的玩具 ?
回復 46# 我很快
感同身受:unhappy:
大大你個櫃好靚, 雖然放得有點兒亂.但因為你好多都係懷舊野, 放埋一齊有一種去玩具店睇玩具的感覺, 真係唔錯
另外想問大大, 你個櫃係邊樹整?我而家都想整設個好似你個design的櫃, 四隻角係圓邊. 但我想掛牆, 有咩要注意?同埋如果整1呎三吋深, 會唔會闊得滯?
我之後玩咗幾年,收藏亦少你好多,不過都貼下啦﹗最少証明我有玩

勁wo~~開鋪頭展示肯定威過好多街鋪la:50:
回復 46# 我很快

睇到Ching嘅收藏,真係拜服…小弟0岩0岩30,近年先開始儲啲大人玩具, 同Ching一樣都未諗結婚問題(有拍下散拖咁), haha~~不過Ching你有咁嘅收藏量, 經濟實力應該好雄厚下, 男人再過幾年仲值錢, 唔駛擔心啦!!