Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 玩具櫃送贈有緣人 詳情去P.9 #128

強勁既收藏......支持:43:
回復 1# rx79

CHING 真幸福, 同我一樣有個包容自己既太太, 但我太太有樣更好, 佢會陪我睇幪面超人同玩啲玩具, 最勁既係佢記得晒一號至v3既變身動作, 試問有幾多港女做得到? :$
近日包租婆因加租不遂,將我迫遷........
呢度係新居,依家搬去一個350尺嘅村屋暫存.
rx79 發表於 30-1-2012 01:02

u build custom-made shelf in a rental flat!?:Q
頭像被屏蔽
u build custom-made shelf in a rental flat!?
Gundam@EFSF 發表於 1-2-2012 10:27 PM

唔係,只係貨倉被迫遷啫,仲未搬先.

D燈整得好靚
zxzx 發表於 4-2-2012 12:04 AM

多謝~~

小弟細屋搬大屋,個玩具櫃用咗2年多啲,唔想就咁浪費咗,現希望送贈予有緣人,吉櫃一個,不連玩具!
上層係展覽櫃,下層係鞋櫃,我層樓24號交吉18號搬,可以3月17-20日到元朗自取,請自備交通及人手,
小弟分文不收,只求有緣人接收!!
詳情可PM聯絡~

師兄你真係好人:71:
我都想要,但屋企太細放唔落,頂龍都係放到斜角果個櫃:31:
師兄你真係好人
我都想要,但屋企太細放唔落,頂龍都係放到斜角果個櫃
Try0083 發表於 14-2-2012 12:55 AM

我都好唔捨得,但唔想就咁掉咗佢,
所以在此希望遇到有缘人收留佢。
你的玩具櫃真的好正,本來好想要左去,可惜成八尺高,我有牆角線,會頂住,可惜呀,但見你圖居然仲有咁多空位,你樓底莫非成十尺高?或你會分開幾個櫃咁比有緣人?咁可以有2-3個人都可以用BO
小弟細屋搬大屋,個玩具櫃用咗2年多啲,唔想就咁浪費咗,現希望送贈予有緣人,吉櫃一個,不連 ...
rx79 發表於 14-2-2012 12:34 AM

弓起師兄細屋換大屋...
你的玩具櫃真的好正,本來好想要左去,可惜成八尺高,我有牆角線,會頂住,可惜呀,但見你圖居然仲有咁多空位,你樓 ...
kensonlee 發表於 14-2-2012 08:52 PM

師兄建議係好,但佢咁大舊,
單憑小弟個人之力,恐怕有好大難度喎.........
個櫃真係好好好吸引呢:handshake:
想收斜角櫃..............
我啱啱好放得落!!不過.....屋企無電梯:56:
bro , is one or 3 ?? :64: